«Хороший хлопець» став найкращою серіальною прем’єрою 2017 року

28 Квітня 2017
1908
28 Квітня 2017
19:00

«Хороший хлопець» став найкращою серіальною прем’єрою 2017 року

1908
Вчора на каналі «1+1» з успіхом завершився найдраматичніший серіал весни «Хороший хлопець» виробництва «1+1 Продакшн», продемонструвавши високі показники телеперегляду.
«Хороший хлопець» став найкращою серіальною прем’єрою 2017 року

Так, за аудиторією 18-54, вся Україна середній рейтинг основного показу склав 5.2%, середня частка ― 14.4%. Таким, чином, 20-серійна драма «Хороший хлопець» очолила ТОП прем’єрних серіалів 2017 року.

Варто зазначити, що серіал стабільно демонстрував високі показники телеперегляду та був лідером слоту у дні показу, значно випереджаючи конкурентів.

Нагадаємо, у центрі сюжету серіалу – історія Олега Воскресенського, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї дівчини. Олег бере всю провину на себе і опиняється за гратами. Вийшовши на свободу, Олег розуміє, що кохана його давно не чекає.

Головні ролі в мелодрамі виконали Кирило Дицевич, Валерія Ходос, Анна Кошмал, Володимир Горянський та ін. Продюсери проекту – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Сценарист – Ірина Чернова. Режисером-постановником проекту виступив Євген Баранов, оператор-постановник – Віталій Запорожченко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду