Названо переможців PRAVDA Awards 2017

Названо переможців PRAVDA Awards 2017

26 Квітня 2017
6377
26 Квітня 2017
17:26

Названо переможців PRAVDA Awards 2017

6377
21 квітня 2017 року в готелі InterContinental відбулася церемонія нагородження переможців 11-го всеукраїнського конкурсу PR-проектів PRAVDA Awards. Провідні українські та зарубіжні спеціалісти відзначили роботи агентств, які відповідають викликам часу та знаходять ефективні й креативні рішення.
Названо переможців PRAVDA Awards 2017
Названо переможців PRAVDA Awards 2017

Кращими проектами PRAVDA Awards 2017 стали:

В номінації «Найкреативніший проект» – за найбільш оригінальне рішення в рамках PR-кампанії:

  • категорія «Великі проекти»: бронзу розділили дві роботи: “Переможц” (1+1)

та “Shyri” (Gres Todorchuk PR). Срібло виборола агенція Gres Todorchuk PR за кейс “100YearBorjomi”.

  • категорія «Малі та малобюджетні проекти»: срібло отримав кейс “Those who amaze” (1+1), золото дісталось проекту “#thanksdad“ від агенції Gres Todorchuk PR.

В номінації «Найефективніший проект» – за найбільш ефективне рішення поставленої задачі за допомогою PR-інструментарію на базі етичних стандартів:

  • категорія «Великі проекти»: золото – “Shyri“ (Gres Todorchuk PR), срібло – “Great Georgian Feast with Borjomi” (Gres Todorchuk PR), бронза – “Shyri“ (Gres Todorchuk PR).
  • категорія «Малі та малобюджетні поекти»: золото – “#thanksdad“  (Gres Todorchuk PR), срібло – “Those who amaze” (1+1), бронза – “International picnic with Borjomi” (Gres Todorchuk PR).

У номінації «За розвиток соціуму» – за найбільш значущий внесок у розвиток суспільства та його позитивну трансформацію: бронзу розділили “Mine risk education campaign” (Be-it) та “Shyri” (Gres Todorhuk PR). Золото отримав кейс “Access to intensive care units” (#пуститевреанимацию).

Гран-прі конкурсу отримав проект “Переможці“ від 1+1.

Оксана Рудюк, Голова Української Асоціації зі зв’язків з громадськістю: «PRAVDA Awards щорічно об’єднує кращих експертів з PR і завдає стандарти галузі на наступний рік. Ми раді, що цього року всі проекти, які брали участь у конкурсі, мали соціальну складову. Це означає, що все більше і більше компаній дбають про свій внесок у розбудову нашого суспільства. Надихнувшись цьогорічним конкурсом, UAPR планує продовжувати роботу у напрямку створення стандартів професії, що дозволить вивести її на нових рівень та отримати додаткове визнання важливості комунікацій у бізнесі, державі та соціумі».

Ірина Свірі, голова організаційного комітету PRAVDA Awards: «Ми живемо та працюємо в дуже динамічному світі, переповненому інформацією. Це вимагає від нас, експертів з комунікацій, швидкої реакції, відкритості всьому новому на 360º, нових підходів. Наша ціль – змінювати свідомість та формувати поведінку, не обмежуючи себе рішеннями, що раніше виносили за межі дисципліни PR. Для такої важливої місії вкрай важливі відповідальне та етичне ставлення до професії, а також точність вхідних та вихідних даних. Саме тому фокусними темами PRAVDA Awards цього року були обрані Життя у світі НОВОЇ ПРАВДИ (що сформована на базі пост-правди) та великих даних.  В рамках двох панельних дискусій ми мали змогу обговорити доказовість PR як науки та методи боротьби з фейками з провідними експертами галузі. Ми плануємо викласти основні тези спікерів на сторінці конкурсу найближчим часом, то ж слідкуйте за оновленнями». .

Оргкомітет 11-го конкурсу PR-проектів PRAVDA Awards висловлює щиру подяку своїм партнерам:

Організаційному партнеру PLEON Talan

Гостинному партнеру InterContinental Kiev

Ігристому партнеру ArtWinery Ukraine

Енергетичному партнеру XS Energy Drink (Amway)

Смачному партнеру AXA

Освітньому партнеру Talentari (корпоративний університет AGAMA communications)

Медіа-партнерам: sostav.ua, Детектор Медіа, EBA, Маркетинг і Реклама.

Довідка:

Конкурс PR-проектів PRAVDA Awards – найбільш престижний український міжнародний конкурс у сфері PR. Проводиться щорічно з 2006 року Українською Асоціацією зі зв'язків з громадськістю (UAPR). На PRAVDA Awards проекти оцінюються за критеріями ефективності та креативності, а також повинні бути виконані у відповідності з Кодексом Професійної Етики UAPR. Журі конкурсу формується за принципом рівної присутності представників компаній та агентств, залучаючи провідних зарубіжних і українських фахівців. Окрім того, в суддівську колегію входять представники галузевих ЗМІ, системи профільної освіти та керівники галузевих професійних об'єднань.

Українська Асоціація зі зв'язків з громадськістю (UAPR) – міжнародна громадська організація. Місія UAPR – впровадження в Україні високих професійних стандартів PR. Асоціація діє на основі власного Кодексу Професійної Етики з чіткими вимогами до професійної поведінки та стандартів українських фахівців зі зв'язків з громадськістю. Основні проекти UAPR: Європейський PR-Конгрес, конкурс PR-проектів PRAVDA Awards, дослідження українського PR-ринку, UAPR-Академія, PR-Майстерня, PR без Кордонів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Оргкомітет конкурсу PRAVDA Awards 2017
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду