25 квітня – чергове засідання колегії Держкомтелерадіо

24 Квітня 2017
494
24 Квітня 2017
14:17

25 квітня – чергове засідання колегії Держкомтелерадіо

494
25 квітня 2017 року о 10:00 у Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26) відбудеться чергове засідання колегії Держкомтелерадіо
25 квітня – чергове засідання колегії Держкомтелерадіо

На засіданні будуть розглядатися наступні питання:

1. Про результати фінансово-господарської діяльності госпрозрахункових підприємств сфери управління Держкомтелерадіо та стан виконання ними фінансових планів у 2016 році.

Доповідач: заступник начальника фінансово-економічного управління – начальник відділу фінансової звітності та публічних закупівель Анжела Мураховська.  

2. Про стан виконання Навчального плану підвищення кваліфікації працівників засобів масової інформації в Укртелерадіопресінституті на 2016-2017 навчальний рік.

Доповідач: ректор Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси Сергій Правденко.

3. Про нагородження працівників інформаційної та видавничої сфер України.

Доповідач: перший заступник Голови Держкомтелерадіо Богдан Червак.

До участі у заході запрошуються представники ЗМІ та громадськості.

Акредитація проводиться  за тел. 278-83-52, або e-mail: pr@tvradio.gov.ua .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду