25 квітня - презентація соціально-освітнього проекту #ДАЙШАНСМРІЇ (#GIVECHANCETODREAM)

20 Квітня 2017
849
20 Квітня 2017
20:15

25 квітня - презентація соціально-освітнього проекту #ДАЙШАНСМРІЇ (#GIVECHANCETODREAM)

849
В Україні стартує новий соціальний проект #ДАЙШАНСМРІЇ, націлений на боротьбу з інтернет-піратством.
25 квітня - презентація соціально-освітнього проекту #ДАЙШАНСМРІЇ (#GIVECHANCETODREAM)

Час та місце проведення: 25 квітня, з 18.30 до 22.00, FEDORIV HUB, вул. Велика Васильківська 5, Арена Сіті, 5-ий поверх.

Ідея створення проекту #ДАЙШАНСМРІЇ зародилась у відомого українського кінорежисера Любомира Левицького після того як у черговий раз його фільм, одразу після виходу у прокат, потрапив на піратські ресурси, і таким чином кошти, які б мали піти на створення наступного кінофільму, натомість були втрачені. За словами Любомира метою проекту є донесення до людей, які не усвідомлюють, що нелегальний перегляд фільму в Інтернеті приносить шкоду творцям та унеможливлює створення нових фільмів, творів, музики тощо.

В рамках проекту #ДАЙШАНСМРІЇ передбачається проведення освітньо-просвітницьких кампаній шляхом розповсюдження соціальних роликів присвячених боротьбі з піратством на телебаченні та в Інтернеті, створення інформаційного веб-ресурсу та сторінки проекту у соціальних мережах, щоб привернути увагу до проблеми порушень авторського права та поширення піратства у кіно-, музичній та ІТ індустрії; ознайомлення з існуючими легальними ресурсами завантаження інформації.  

Спікери заходу:  заступник Голови дипломатичної місії США в Україні Джордж Кент,  президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, директор Американського дому Крісті Енн Хофланд, кінорежисер та автора проекту #ДАЙШАНСМРІЇ Любомир Левицький, генеральний директор «Майкрософт Україна» Надія Васильєва, керівник відділу боротьби з Інтернет-піратство, Міжнародної федерації фонографічної індустрії (IFPI) Грем Грант, представник Ініціативи «Чисте небо» Анатолій Максимчук.

Проект #ДАЙШАНСМРІЇ став можливим завдяки підтримці Посольства США в Україні, Агентства США з міжнародного розвитку ( USAID ), Американської торговельної палати, Американського дому, Асоціації музичної індустрії України та Ініціативи «Чисте небо».

Знайти більше інформації та слідкувати за розвитком проекту можна в Інтернеті та у соціальних мережах за хештегами #ДАЙШАНСМРІЇ та #GIVECHANCE T ODREAM, а також дивіться відео за лаштунками кастингу акторів для проекту  та зйомок соціальних роликів .

За додатковою інформацією та для акредитації, будь ласка, звертайтеся до Вадима Гребенюка за телефоном  target="_blank" rel="noreferrer noopener"> (097) 173 80 73 , або за адресою  pr.vadim@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба #ДАЙШАНСМРІЇ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
849
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду