Прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2» розпочато

Прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2» розпочато

18 Квітня 2017
976
18 Квітня 2017
13:53

Прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2» розпочато

976
50 000 гривень та кіно на великому екрані
Прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2» розпочато
Прийом робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2» розпочато

18 квітня розпочався прийом конкурсних робіт на фестиваль «Де кіно. Епізод 2». Роботи приймаються у п’яти нетипових номінаціях: «фільм на мобільний телефон», «вебізод», «драма», «комедія», «жахи». Хронометраж робіт – до 7 хвилин. Прийом триватиме до 17 липня.

Володар Гран-прі фестивалю отримає 50 000 гривень, переможці у номінаціях по 15 000 гривень. Окрім грошових призів, учасники фестивалю зможуть показати свою роботи на великому екрані для кількатисячної аудиторії фестивалю та зарекомендувати себе на ринку українського кіно.

Роботи судитиме професійне журі. У кожній із номінацій по 3 члени журі, які спеціалізуються у відповідному напрямку. Серед них: Любомир Левицький, поки єдиний, хто знімав в нашій країні жахи; Андрій Шабанов, який відкрив в Україні формат стенд-апів, Сергій Ковальчук, що переклав українською тисячі відомих жартів з іноземних кінофільмів; Вікторія Шульженко, генеральний продюсер каналу ТЕТ і влогер та інші. Детальний склад журі можна переглянути за посиланням - http://www.dekino.com.ua/judges.

Співголови журі – Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер 1+1 продакшн та Ірина Костюк, продюсер FILM.UA Group, саме вони і обиратимуть Гран-прі фестивалю.

Фестиваль «Де кіно. Епізод 2» відбудеться 22-23 вересня у Києві. В програмі очікуються майстер-класи відомих українських і світових діячів, кіноперегляди, фуд-корти та розваги для дорослих і дітей.

Як пройшов фестиваль «Де кіно» у 2016 році, дивіться за посиланням - http://www.dekino.com.ua/news/dekino-2016

Цього року буде ще масштабніше. Ознайомитись з правилами проекту та надіслати роботу, можна на офіційному сайті фестивалю – dekino.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1 медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
976
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду