21 квітня - фінал конкурсу PRAVDA Awards

12 Квітня 2017
702
12 Квітня 2017
18:35

21 квітня - фінал конкурсу PRAVDA Awards

702
Прийом проектів на XI всеукраїнський конкурс PR-проектів PRAVDA Awards 2017 завершився 7 квітня. Цього року було подано 28 проектів у три номінації: «Найкреативніший проект», «Найефективніший проект» та «За розвиток соціуму». Традиційно найбільшу кількість заявок зібрала номінація «Найефективніший проект». Цього року в цю номінацію було подано 18 робіт.
21 квітня - фінал конкурсу PRAVDA Awards

11 квітня експертне журі приступило до оцінки проектів та визначення переможців. За традицією журі конкурсу формувалося за участі іноземних та українських експертів – представників агентств і компаній.

Цього року до його складу увійшли:

-Оксана Рудюк, керівник PR-департаменту компанії lifecell, голова Української Асоціації зв’язків із громадськістю (UAPR);

-Іветта Делікатна, експерт із бізнес-комунікацій, радник міністра інформаційної політики України;

-Наталія Бондаренко, начальник управління інформації та громадських комунікацій Національного банку України;

-Харіс Маклауд, досвідчений експерт із комунікацій, очолює стратегічні комунікації – міжнародні проекти у Кабінеті міністрів Великої Британії;

-Світлана Павелецька, керівник PR-департаменту групи «1+1 медіа»;

-Анна Суходольська, керівник програм із комунікацій та розвитку UNICEF Ukraine;

-Олена Тараненко, операційний директор агенції Hoshva PR;

-Юлія Євтушенко, начальник управління зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ «Ощадбанку»;

-Вікторія Міхно, директор по комунікаціям Homsters, член правління Європейської Асоціації Комунікаційних Директорів (EACD);

-Лутц Майер, старший консультант комунікаційної агенції Leidar, Швейцарія;

-Лоренцо Бруфані, засновник та генеральний директор Competence Communication, Італія.

Шорт-лист буде оголошений 18 квітня на офіційній сторінці PRAVDA Awards у Facebook, а вже 21 квітня відбудеться публічний захист проектів-фіналістів.

Зареєструватись на дискусійні панелі, публічний захичст кращих проектів та церемонію нагородження можна за посиланням.

Публічний захист проектів та урочиста церемонія нагородження переможців відбудуться 21 квітня у конференц-залі InterContinental Kiev.

Конкурс PR-проектів PRAVDA Awards – український міжнародний конкурс у сфері PR. Проводиться щорічно з 2006 року Українською Асоціацією зі зв'язків з громадськістю (UAPR). На PRAVDA Awards проекти оцінюються за критеріями ефективності та креативності, а також повинні бути виконані у відповідності з Кодексом Професійної Етики UAPR. Журі конкурсу формується за принципом рівної присутності представників компаній та агентств, залучаючи провідних зарубіжних і українських фахівців. Окрім того, в суддівську колегію входять представники галузевих ЗМІ, системи профільної освіти та керівники галузевих професійних об'єднань.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду