До 20 травня – подання на Конкурс журналістських матеріалів «За лаштунками «мирного атому»

10 Квітня 2017
767
10 Квітня 2017
18:21

До 20 травня – подання на Конкурс журналістських матеріалів «За лаштунками «мирного атому»

767
Національний екологічний центр України оголошує конкурс журналістських матеріалів на тему «За лаштунками “мирного атому”». Переможець у кожні з трьох номінацій отримає грошовий приз у сумі 7000 грн.
До 20 травня – подання на Конкурс журналістських матеріалів «За лаштунками «мирного атому»

Конкурс проводиться з нагоди річниці Чорнобильської трагедії та має на меті привернути увагу до наслідків атомної катастрофи, а також до викликів і проблем сучасної атомної енергетики в Україні і світі, а також до можливих безпечних альтернатив.

Перевага в конкурсі буде надаватися матеріалам, у яких один із акцентів був на досвіді інших країн та глобальних трендах.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати посилання на опубліковані матеріали на електронну скриньку press AT necu.org.ua  до 20 травня включно із зазначенням «Конкурс» в темі листа.

На конкурс «За лаштунками “мирного атому”» (далі — Конкурс) приймаються статті, подкасти та відеосюжети українською або російською мовами, на теми: висвітлення наслідків Чорнобильської катастрофи та потреби їх подолання; сучасні проблеми та виклики атомної енергетики в Україні і світі; сталі альтернативи атомній енергетиці.

Участь у Конкурсі можуть брати журналісти всіх видів українських ЗМІ.

Конкурс має такі номінації, відповідно до тем, які можуть бути висвітлені в конкурсних матеріалах:

-висвітлення наслідків Чорнобильської катастрофи;

-сучасні проблеми та виклики атомної енергетики;

-сталі альтернативи атомній енергетиці.

Обсяг текстових матеріалів, що прийматимуться до участі в конкурсі – від 3 тис. До 12 тис. друкованих знаків (з пробілами). Для подкастів та відеосюжетів обмеження відсутні.

До Конкурсу приймаються матеріали, опубліковані у ЗМІ з 1 квітня по 15 травня 2017 року. Посилання на матеріали або скановані копії друкованих текстів необхідно надіслати на адресу press@necu.org.ua  з позначкою «Конкурс» до 20 травня. Також у листі потрібно вказати прізвище та ім’я автора та його місце роботи.

Результати Конкурсу визначає журі, до складу якого входитимуть екологи, енергетики та журналісти.

Роботи, подані до участі у Конкурсі, не рецензуються, організатори Конкурсу не вестимуть листування з авторами щодо змісту текстів.

Переможці в кожній з номінацій отримають грошову винагороду у сумі 7000 грн.

Перевага в конкурсі буде надаватися матеріалам, у яких один із акцентів був на досвіді інших країн та глобальних трендах.

У випадку, якщо у певній номінації, на думку журі Конкурсу, не буде журналістського матеріалу, достойного нагороди, організатори не будуть нагороджувати у цій номінації жодного учасника.

Надсилаючи роботи для участі в Конкурсі, учасники надають «Національному екологічному центру України» право на публікацію надісланого тексту на партнерських сайтах із зазначенням автора та ЗМІ-першоджерела. Учасник, за потреби, бере на себе узгодження републікації з редакцією-правовласником.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду