21 квітня - міжнародна конференція Format Show Spring Edition 2017

28 Березня 2017
773
28 Березня 2017
17:59

21 квітня - міжнародна конференція Format Show Spring Edition 2017

773
21 квітня в Києві відбудеться міжнародна конференція і скринінг Format Show Spring Edition 2017.
21 квітня - міжнародна конференція Format Show Spring Edition 2017

До участі в заході традиційно запрошуються представники медіахолдингів, телеканалів, продакшн-компаній, рекламних і креативних агентств, незалежні продюсери, студенти профільних вузів.

Ключові секції Format Show Spring Edition 2017:

 -Чотири секції скринінгів найсвіжіших і актуальних форматів шоу і серіалів від провідних міжнародних виробників і правовласників.

-Аналіз світового ринку виробництва і дистрибуції форматів.

-Презентація та скринінг новинок форматів жанру factual, представить аналітична компанія K7 Media.

-Case-study: серіал The Mentalist - особливості адаптації світового хіта.

- Фінал конкурсу SMALL WORLD. BIG IDEAS, в ході якого п'ятірка фіналістів буде презентувати експертного журі та аудиторії конференції свої ідеї розважальних форматів.

- Face-to-face meetings - серія особистих зустрічей учасників конкурсу з представниками українських і міжнародних продакшнів і телеканалів.

 Детальніше з програмою Format Show Spring Edition 2017 можна ознайомитися на офіційній сторінці заходу.

 Format Show - одноденна конференція, присвячена міжнародній індустрії форматів. За 8 років свого існування конференція-скринінг  стала місцем зустрічі гравців ТВ і медіа ринків України та інших країн СНД з партнерами з усього світу, а також ефективною платформою для знайомства зі світовими форматними новинками і трендами. C 2015 року Format Show проходить двічі на рік: навесні - Spring Edition і традиційно восени в рамках Kyiv Media Week.

Format Show Spring Edition 2017 відбудеться 21 квітня з 10.00 до 18.00 на кіностудії Film.ua (вул. М. Закревського 22, Київ, Україна).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду