30 березня – конференція «Нові медіа – нові можливості»

27 Березня 2017
711
27 Березня 2017
09:49

30 березня – конференція «Нові медіа – нові можливості»

711
30 березня 2017 р. в Києві відбудеться VIII конференція «Нові медіа – нові можливості», орієнтована на інноваційний розвиток традиційних медіа.
30 березня – конференція «Нові медіа – нові можливості»

Програма конференції традиційно складатиметься з трьох секцій – «Нова медіа аудиторія», «Нова медіа журналістика» та «Новий медіа бізнес/реклама».

У секції «Нова медіа аудиторія» йтиметься про кількість та якість споживання медіа українцями, digital тренди в аналізі локальної аудиторії ЗМІ, використання «лінзи бренду» провідними медійними компаніями.

Під час секції «Новий медіа контент»  запрошені спікери говоритимуть про те, як знімати сюжети в епоху digital (місцеві новини 4.0.), звідки черпати контент, які основні характеристики «вдалої» fаcebook-сторінки ЗМІ, чому не працюють старі моделі традиційних медіа і як повинна відбутися їх конвергенція у сучасні.

Як нарешті навчитися працювати з youtube, щоб на ньому заробляти; які ознаки digital-радіо і чим воно відрізняється від дротового; правильний сайт традиційного ЗМІ – хто його бачив; дизайн, який усьому голова; як new media можуть допомогти вижити друкованій пресі – про це говоритимемо у секції «Новий медіа бізнес».

Організатор конференції – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбудеться у межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також у партнерстві з Шведським агентством з міжнародного розвитку  (SIDA). Телевізійний партнер – канал ZIK. Інформаційні партнери – «Детектор медіа», «Гурт»,  Mediasat, Mediabusiness, Sostav.

Вартість участі для членів Незалежної асоціації телерадіомовників, регіональних та локальних ЗМІ – безкоштовна.  Для не більше двох представників від громадської організації та державного органу участь також безкоштовна. Для інших учасників вартість становить 1300 грн (для 1 особи), 2500 грн (для 2 осіб) та 3300 грн (для 3 осіб).

Реєстрація триває на сайті конференції - http://8.new-media.net.ua.

Місце проведення – готель Radisson Blu (Київ, вул. Ярославів Вал, 22).

Повна версія програми та перелік спікерів - на сайті конференції та на сторінці у фейсбук.

Контактна особа: Наталія Терес, +3800939698533, project@nam.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба Незалежної асоціаціії телерадіомовників
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду