21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy

21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy

21 Березня 2017
789
21 Березня 2017
20:31

21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy

789
21, 22 і 23 квітня «Film.ua Факультет» за підтримки «Медіа Групи Україна» представляє два нових практичних інтенсивних курсу від американської кіношколи New York Film Academy (NYFA).
21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy
21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy

Взаємопов'язані інтенсивні практичні курси для акторів і режисерів телевізійних серіалів будуть супроводжуватися серією вправ для закріплення отриманих знань на практиці.

Участь в майстернях за запропонованих спеціальностей однаково підходять як новачкам, так і професіоналам, які бажають якісно підвищити свій рівень і отримати унікальну можливість протягом трьох днів навчатися у провідних світових фахівців за стандартами американської системи індустрії кіно і телебачення.

Акторський інтенсив включає послідовну роботу з обома викладачами - Крістофером Кассом і Гилбертом М. Шилтону. У програмі - акторська майстерність, робота перед камерою, робота з режисером, імпровізація. Особливу увагу буде приділено роботі в серіалах - драматичних і комедійних. Частина програми присвячена спільній роботі з учнями режисерського курсу і пройде в знімальному павільйоні. Всі вправи виконуються перед камерою, після чого проводиться перегляд і аналіз запису кожного з учасників. Всім учасникам інтенсиву заздалегідь видадуть тексти сцен і ролей для практичних вправ з відомих фільмів та серіалів.

Режисерський інтенсив включає практичні вправи по роботі зі сценарієм, підбору акторів і роботі з акторами, основам зйомки. Також в програмі спільна практика режисерів з акторами в павільйоні з камерою, техніка прослуховувань, акторська майстерність для режисерів, а також вправа з імпровізації. Курс заснований на використанні матеріалів відомих фільмів і серіалів.

Американський актор і режисер Крістофер Касс (Christopher Cass). Викладач Нью-Йоркської академії кіномистецтва в Лос-Анджелесі. Пропрацювавши в кінематографі понад тридцять років, Крістофер Касс виступив у багатьох відомих картинах в якості актора, режисера. У списку його робіт - «Швидка допомога», «Сімейний план», «Весь день нанівець», «Той хто мене береже», «Единственная». З останніх робіт - фільм Jilted, в якому Крістофер Касс виступив в якості режисера.

Культовий продюсер, сценарист, режисер Гілберт М. Шилтон (Gilbert M. Shilton). На його рахунку понад тридцять телевізійних серіалів, в тому числі «Закон і порядок», «Її звали Нікіта», «Беверлі-Хіллз 90210» і ін. Гілберт Шилтон має багаторічний досвід роботи на таких телевізійних каналах, як CBS, NBC, FOX, ABC, USA Network, Disney Cable.

Інтенсивні курси пройдуть на території освітнього центру «Film.ua Факультет» за адресою: вул. Миколи Закревського 22, Київ (кіностудія Film.ua, 2-й вхід).

Дати: 21 квiтня, 18.00-21.00; 22 квітня, 10.00-19.30; 23 квітня, 10.00-20.30.

Вартість курсу: 9500 грн. (350 USD) плюс 20% ПДВ.

Кількість місць обмежена. Для реєстрації треба заповнити форму учасника за посиланням. Оплата можлива карткою через сайт, а також готівкою або по перерахунку.

Контакти: тел. +38 044 459 46 10, info@mrm.ua .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
789
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду