Містичні таємниці у новому сезоні «Цілком таємно» на каналі 2+2

Містичні таємниці у новому сезоні «Цілком таємно» на каналі 2+2

20 Березня 2017
747
20 Березня 2017
17:26

Містичні таємниці у новому сезоні «Цілком таємно» на каналі 2+2

747
29 березня о 18:00 на каналі 2+2 стартує новий сезон програми «Цілком таємно», журналісти якої спробують розкрити таємниці найбільш містичних подій, осіб та місць в історії України.
Містичні таємниці у новому сезоні «Цілком таємно» на каналі 2+2
Містичні таємниці у новому сезоні «Цілком таємно» на каналі 2+2

У новому сезоні «Цілком таємно» розслідування загадкових історичних фактів пов’яжуть події сьогодення зі страшними таємницями минулого і можливими наслідками в майбутньому. У програмі 29 березня журналіст «Цілком таємно» Олена Самсонова проведе небезпечне розслідування на території оповитого страшними чутками Тарканівського форту на Рівненщині. Загадковий Тараканівський форт збудований ще у 19 столітті  для захисту Російської імперії. Сьогодні він користується неабиякою популярністю серед туристів, однак місцеві оминають споруду стороною. Подейкують, що вночі з форту лунають жахливі крики, а лабіринтами блукають привиди вбитих солдатів.

Під час Другої світової тут знаходилась таємна лабораторія товариства «Аненербе» в якій, на думку місцевих мешканців, німці проводили на людях експерименти з метою створення надлюдини. Ефект різних отрут, дія високих і низьких температур, больові пороги – ось основні «наукові» програми секретної організації. Дізнатися всю правду про діяльність «Аненербе» саме в цьому форті надзвичайно важко, адже за 20 років досліджень вчені не змогли встановити навіть точної кількості казематів, розташованих у підземеллі.

Які архівні документи з Тараканівського форту віднайшли журналісти «Цілком таємно»? Куди їх вивели таємні підземні ходи? Чим завершився небезпечний спуск до замурованих колодязів нижнього рівню форту? Хто або що перешкоджає дослідникам вивчати покинуту фортецю сьогодні?

Чим закінчиться небезпечне розслідування, дізнавайтесь у програмі «Цілком таємно» у середу, 29 березня, о 18:00 на 2+2.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
747
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду