«Воля» і Disney реалізують проект Dream big, Princess

28 Лютого 2017
823
28 Лютого 2017
14:15

«Воля» і Disney реалізують проект Dream big, Princess

823
Студія Disney разом з компанією ВОЛЯ реалізує в Україні одну зі своїх захоплюючих світових ініціатив ─ «Dream big, Princess». Вона надихне юних принцес вірити в свою мрію і йти до мети.
«Воля» і Disney реалізують проект Dream big, Princess

ВОЛЯ багато років співпрацює зі студією Disney. Топові фільми Disney стали невід'ємною частиною телеканалу ВОЛЯ CINE+ Kids HD, якому в лютому виповнився рік. З 6 по 12 березня глядачі ВОЛЯ CINE+ Kids HD насолоджуватимуться колекцією світових хітів у HD-якості про принцес Disney ─ частиною великого проекту «Dream big, princess». Кожна принцеса має особливі риси характеру, які допомогли їй стати взірцем для наслідування і здійснити заповітну мрію. Мультфільми можна буде дивитися українською та англійською мовами. Із 3 по 12 березня телеканал CINE+ Kids HD буде доступний у промо-перегляді для глядачів цифрового й інтерактивного телебачення всієї України.

‒ У партнерстві з Disney ми створили новий формат, який допоможе об'єднати історії мультфільмів і справжнє життя. Ми покажемо, про що мріють сучасні принцеси, що допомагає їм вірити в себе і не стримувати своїх мрій. Юні леді можуть поділитися історіями про свою велику мрію на сторінці ВОЛЯ в Facebook. Три авторки отримають можливість реалізувати свої мрії разом з ВОЛЯ і Disney, ‒ говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Щоб стати учасницями конкурсу, дівчаткам необхідно написати від руки або намалювати історію про свою заповітну мрію. Батьки допоможуть зробити фото історії, розмістити його в коментарях під постом на сторінці ВОЛЯ в Facebook і поділитися ним, використовуючи хештег #DreamBig.

Уолт Дісней – рекордсмен за кількістю премій Оскар. Він ─ володар 22 статуеток Оскар і 3 премій за видатні заслуги в кінематографі. Перший мультфільм, який було номіновано на головну премію Оскара «Кращий фільм», – «Красуня і чудовисько». Це одна з ключових картин тижня принцес.

Незвичайну нагороду ‒ велику статуетку Оскар і 7 маленьких гномів ‒ Уолт Дісней отримав за втілення своєї дитячої мрії ‒ мультфільм «Білосніжка». Його глядачі також зможуть побачити під час проекту «Dream big, Princess».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "Воля"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
823
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду