До 3 березня – реєстрація на тренінг «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики»

27 Лютого 2017
527
27 Лютого 2017
14:32

До 3 березня – реєстрація на тренінг «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики»

527
Донецький молодіжний дебатний центр оголошує набір журналістів з Донецької та Луганської областей на тренінг «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики». Захід відбудеться 13-15 березня 2017 року в м. Києві.
До 3 березня – реєстрація на тренінг «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики»

Метою тренінгу є підвищення рівня обізнаності журналістів з питань євроінтеграції, стандартів, можливостей, що відкриває ЄС для України та її регіонів, переваг співпраці, зобов’язань щодо виконання Угоди про асоціацію: Україна-ЄС.

Програма навчання включатиме такі питання: 
• особливості висвітлення відносин України та ЄС в контексті сучасної політичної ситуації в Україні; 
• позитивний досвід співпраці з ЄС; 
• можливості, що відкриваються для України і для кожного регіону зокрема; 
• головні складові Угоди про асоціацію: “Україна-ЄС” та перелік реформ, які Україна повинна прийняти, згідно УА, просування їх в регіони; 
• рекомендації щодо висвітлення євроінтеграційної тематики в медіа;
• проекти та програми ЄС.

Для того, щоб взяти участь, необхідно перейти за посиланням https://goo.gl/forms/kYJmgxVXOt9xykm23 та заповнити анкету до 3 березня 2017 р. Перевага буде надаватися журналістам, блогерам з Донецької та Луганської областей, які мають зацікавленість висвітлювати процеси євроінтеграції, зміни, що відбуваються в Україні, через підписання Угоди про асоціацію.

Організатори покривають всі витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням, забезпечують матеріалами. Дорожні витрати повертаються при наявності квитків та потяг (купе, 2 клас Інтерсіті+) та автобуси.

Тренінг буде проходити в етнокомплексі «Українське село», с. Бузова Київської області (трансфер на місце проведення забезпечують організатори).

Захід проходитиме в рамках проекту “Просування проєвропейських реформ в Донецькій та Луганскій областях”, що реалізовується Донецьким молодіжним дебатним центром в рамках проекту Інституту економічних досліджень та політичних консультацій та Європейської правди “Просування реформ в регіони” за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid)

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду