Радіо Svoboda.FM змінило потоки мовлення

24 Лютого 2017
1112
24 Лютого 2017
16:26

Радіо Svoboda.FM змінило потоки мовлення

1112
У зв'язку з останніми "покращеннями" від Інтернет-провайдера і зміною ним в односторонньому порядку постійних IP-адрес радіостанція SVOBODA.FM змінила адреси потоків мовлення. Цього разу раз і назавжди.
Радіо Svoboda.FM змінило потоки мовлення

Тепер нас можна слухати:

http://radio.svoboda.fm:5555/128.mp3 - в якості 128 кбіт;

http://radio.svoboda.fm:5555/96.mp3 - в якості 96 кбіт.

Радіостанція якісної української музики і розмовних програм SVOBODA.FM почала мовити у вересні і вже встигла завоювати популярність в Мережі, маючи півтисячі підключень слухачів щодоби і до 150 слухачів одночасно.

В гостях розмовного проекту радіостанції проекту Вечеря на Свободі встигли побувати такі відомі особистості як Сашко Лірник, лідер Азову Андрій Білецький, легендарний український "вікінг" Влад Сорд, поет Олег Короташ, лидина-оркестр Микола Сукач, видатні поети, політики, громадські діячі, бізнесмени і просто цікаві люди.

23-го лютого мовлення вдалося відновити у повному обсязі, нас як завжди можна слухати на популярних радіосервісах, встановлюючи відповідні додатки на свій смартфон:

http://tunein.com/radio/SVOBODAFM-s279694/

http://onlineradiobox.com/ua/svobodafm/

https://radio.online.ua/radio/svobodafm/

http://radio.i.ua/svoboda.fm/

AirBase Radio - окремий радіопроект Телерадіокомпанії "Свобода.ФМ" для війскових, слухати радіостанцію можна за адресою: http://radio.svoboda.fm:5555/airbase128.mp3 - "Музика, з якою здобувають перемогу!"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
SVOBODA.FM
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1112
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду