Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»

Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»

22 Лютого 2017
1343
22 Лютого 2017
17:15

Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»

1343
6 березня в ефірі телеканалу 2+2 відбудеться прем’єра гостросюжетного серіалу «Команда», що розповідає історію трьох вірних друзів, які не побоялись кинути виклик кримінальній Одесі.
Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»
Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»

Головний герой «Команди» капітан поліції Андрій Кравець (Матвій Зубалевич) – принциповий столичний оперативник, який «перейшов дорогу» впливовому політику. Щоб вберегти занадто чесного та непідкупного опера  від гніву знахабнілого нардепа, керівництво відправляє його у примусову відпустку. Так Андрій Кравець опиняється в рідній Одесі, де, окрім батьківської турботи та спогадів дитинства, на нього чекає непримиренна сутичка з кримінальними «батьками» міста.  Але тепер його тил надійно захищений. Завжди поруч з Кравцем його вірні друзі – мовчазний, надійний, мов скеля, колишній боксер Федір (Олександр Пацевич) та дивакуватий майстер на всі руки, програміст, інженер-винахідник Макс (Михайло Станкевич).

«Робота в Одесі була дуже пам’ятною для мене. Перегони, сутички, стрілянина. Труднощів, на щастя, не було – команда, що працювала над проектом, була як одна сім’я. Мій герой – Андрій Кравець – один з небагатьох позитивних персонажів, яких я зіграв. Але внутрішньо ми з ним дуже схожі: я завжди за справедливість і він також», – поділився враженнями від роботи в новому серіалі 2+2 Матвій Зубалевич.

Прем’єра серіалу «Команда» на каналі 2+2 відбудеться у понеділок, 6 березня. Серіал виходитиме з понеділка по четвер.

У ролях: Матвій Зубалевич, Олександр Пацевич, Михайло Станкевич, Георгій Поволоцький, Володимир Осадчий, Мирослав Павличенко, Олександр Данильченко, Ксенія Ніколаєва, Катерина Кістень, Світлана Кірпічова, Наталя Денисенко, Тетяна Храмова, Ірина Токарчук.

Режисер: Кирило Капиця.

Автор ідеї: Валентин Опалєв.

Хронометраж серії: 45 хвилин.

Кількість епізодів: 24.

Виробництво: «Київтелефільм».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1343
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду