Як відстояти свої права та убезпечити життя? Нові рубрики у «Сніданку з 1+1»

Як відстояти свої права та убезпечити життя? Нові рубрики у «Сніданку з 1+1»

21 Лютого 2017
1104
21 Лютого 2017
17:30

Як відстояти свої права та убезпечити життя? Нові рубрики у «Сніданку з 1+1»

1104
Як відстояти свої права та убезпечити життя? Нові рубрики у «Сніданку з 1+1»
Як відстояти свої права та убезпечити життя? Нові рубрики у «Сніданку з 1+1»

У ранковій програмі «Сніданок з 1+1» з’являться нові рубрики, в яких фахівці із різних галузей  надаватимуть експертні поради з юридичних, медичних та гастрономічних питань, а також демонструватимуть основні прийоми самооборони.

Так минулого тижня стартувала рубрика доктора Ростислава Валіхновського, в якій він відповідає на питання глядачів, які вони можуть поставити на сторінці «Сніданку» у Facebook, а також консультує їх на тему здоров’я. В максимально простій і доступній формі лікар Валіхновський пояснює причини виникнення захворювань, розповідає про методи їх лікування, а також дає поради щодо того, до якого спеціаліста слід звернутись. 

Також до команди експертів долучився відомий фудблогер та кулінар Едуард Насиров, який двічі на тиждень в рубриці «Правила Сніданку» готує корисні страви вегетаріанської кухні за  власними оригінальними рецептами.

Починаючи з минулого тижня ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Бабір разом із тренером допомагає розібратися в основних прийомах самооборони.  Крім того, ведуча, яка колись сама стала жертвою нападу грабіжника, а зараз займається єдиноборствами, зможе перевірити усі поради експерта на собі та демонструватиме, як використати їх в умовах реальної небезпеки.

«Ми намагаємось надавати лише корисну інформацію своєму глядачеві, саме тому ми вирішили додати нові рубрики, автори яких - провідні фахівці з багаторічним досвідом роботи в своїй галузі. Наші експерти відповідатимуть на найпоширеніші питання глядачів, надаватимуть професійні консультації та складатимуть чіткі інструкції щодо правил поведінки в тій чи іншій ситуації. Окрему увагу ми приділяємо здоров’ю та харчуванню, тож відтепер  в рубриці «Правила сніданку» двоє ведучих – Руслан Сенічкін та фахівець з вегетаріанської кухні  Едуард Насиров, який познайомить  глядачів з власними унікальними рецептами та готувати легкі, поживні, а головне, корисні страви», -розповідає Юлія Жмакіна, продюсер «Сніданку».

Вже в березні на телеглядачів чекає ще одна нова рубрика – «Ваш адвокат» –  в якій відомий юрист Лаврентій Царук буде пояснювати права та обов’язки громадян в ситуаціях, з якими українці стикаються майже щодня. Окрім юридичних порад, Лаврентій Царук допомагатиме глядачам у підготовці необхідних документів для різних випадків - шаблони заяв та  бланків будуть доступні на сторінці «Сніданку» у Facebook відразу після виходу сюжету в ефірі.

Нагадаємо, крім нових рубрик, в ефірі «Сніданку з 1+1» залишаються й постійні – «Експрес-уроки української» з Олександром Авраменком, «Поради дієтолога» з Галиною Незговоровою, «Правила Сніданку» з Русланом Сенічкіним та інші.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щоранку з 6.45 в ефірі телеканалу 1+1.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1104
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду