1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини

1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини

17 Лютого 2017
1331
17 Лютого 2017
17:35

1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини

1331
ГО «Детектор медіа» оголошує відбір журналістів для участі у тренінгу «Як дотримуватись стандартів журналістики, висвітлюючи війну?» Захід відбудеться 1 березня у м.Києві.
1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини
1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини

Тренінг проводитиме німецький журналіст, документаліст Дітмар Шуманн.

Довідково про тренера:

Народився в 1951 році в колишній НДР. Вивчав журналістику в Лейпцигу і Москві. З 1974 до 1990 року редактор східнонімецької державної телевізійної мережі DFF (НДР телебачення). З 1977 до 1983 року іноземний кореспондент у Москві, з 1984 до 1990 року голова DFF-studio в Будапешті (служби в Угорщині, Австрії, колишньої Югославії та Албанії).

З 1990 до 2016 року редактор в TВ- мережі ZDF. Керівник ZDF-studios в Москві і Тель-Авіві. Документаліст в Україні, Росії, в Арктичному, Кавказькому, Карибському регіонах. Часто працює як спеціальний кореспондент ZDF в конфліктних і військових регіонах (Чечня, Афганістан, Косово, Лівія, Грузія, Пакистан, Філіппіни, Туреччина , Сирія, Далекий Схід).

Тренінг проводиться в рамках проекту «Вивчення німецького досвіду для покращення журналістики в Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Час: 1 березня 9:00 до 13:00. 

Місце проведення буде повідомлено додатково лише відібраним учасникам.

Учасники забезпечуватимуться роздатковими матеріалами та харчуванням. Учасникам з інших міст відшкодовуватиметься проїзд не більше вартості купейного квитка, Інтерсіті ІІ класу або квитка для проїзду в автобусі.

Обов'язкова попередня реєстрація за посиланням або за адресою jane.oliinyk@ gmail.com.

Фото: Патріоти України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1331
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду