До 24 лютого – реєстрація на конференцію «Трансформація’17. Що змінять реформи в житті українців»

16 Лютого 2017
864
16 Лютого 2017
11:44

До 24 лютого – реєстрація на конференцію «Трансформація’17. Що змінять реформи в житті українців»

864
VoxConnector запрошує представників регіональних ЗМІ взяти участь у фаховій дискусії.
До 24 лютого – реєстрація на конференцію «Трансформація’17. Що змінять реформи в житті українців»

Що відбувається з українською економікою? Які реальні зміни ховаються за офіційними звітами про реформи? Як новації уряду відобразяться на житті кожного українця?

Це актуальні теми для читачів, слухачів і глядачів більшості українських ЗМІ, але журналістам нелегко отримати оперативну й змістовну інформацію. По-перше, влада не навчилась комунікувати суть змін та продовжує тиражувати сухі звіти. По-друге, спеціалістів, які глибоко розуміються на економічних реформах не багато й вони важкодоступні для більшості регіональних журналістів. Змістовна дискусія щодо структурних змін відбувається в досить вузькому експертному середовищі, яке зосереджено в столиці. Це ускладнює доступ журналістів багатьох локальних медіа до оперативної та якісної експертизи.

VoxConnector запрошує представника вашої редакції на одноденну конференцію, мета якої – звести на одному дискусійному майданчику представників впливових регіональних ЗМІ, професійних експертів та представників виконавчої влади: обговорити найбільш суттєві й відчутні зміни, які торкнуться майже кожного українця.

Співорганізатори конференції: VoxUkraine, Центр економічної стратегії та Реанімаційний Пакет Реформ.

У фокусі конференції такі сфери: медицина, децентралізація, енергетика, антикорупція.

Серед спікерів – прем’єр-міністр Володимир Гройсман, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, заступник міністра фінансів Сергій Марченко та представники фахової експертної спільноти з Київської школи економіки, Центру економічної стратегії, коаліції експертів РПР.

Зокрема, під час івенту будуть розглянуті такі питання:

  1. Децентралізація: що насправді відбудеться з фінансами великих і малих українських міст?
  2. Кінець безоплатної медицини. Що отримають лікарі та пацієнти в результаті реформи охорони здоров’я.
  3. Тарифи ЖКГ 2017: чого очікувати споживачам?
  4. Овертайм: чи вдасться отримати відчутний результат у боротьбі з корупцією у 2017 році?

Окремий захід конференції – презентація проекту VoxConnector. Мета якого – побудова діалогу між регіональними журналістами та провідними експертами.

Захід здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Подія відбуватиметься 2 березня 2017 року з 10:00 до 17:00 у бізнес-центрі “Парус” за адресою: м. Київ, вул. Мечнікова, 2.

Заявки на участь приймаються до 24 лютого 2017 року 17:00. Анкета учасника https://goo.gl/vSqOJq. Кількість місць обмежена.

Контактна особа - Кирило Єсін, тел.: (093) 506 806 5, email voxconnector@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду