Кіно, їжа, арт, вино, бізнес та книги: 6 нових шоу Old Fashioned Radio

Кіно, їжа, арт, вино, бізнес та книги: 6 нових шоу Old Fashioned Radio

9 Лютого 2017
986
9 Лютого 2017
18:48

Кіно, їжа, арт, вино, бізнес та книги: 6 нових шоу Old Fashioned Radio

986
Онлайн-радіостанція Old Fashioned Radio запускає третій сезон, у якому слухачів чекають одразу шість нових шоу: про сучасне мистецтво, кураторство, кулінарію, жіноче підприємництво, літературу та алкоголь
Кіно, їжа, арт, вино, бізнес та книги: 6 нових шоу Old Fashioned Radio
Кіно, їжа, арт, вино, бізнес та книги: 6 нових шоу Old Fashioned Radio

“Навіщо вона це зробила” з Оксаною Павленко про жіноче підприємництво

Оксана Павленко - засновниця та головна редактора інтернет-журналу The Devochki. Так само, як і в однойменній рубриці на сайті, Оксана та її гості розповідатимуть про Self-Made Women - жінок-підприємців, яким вдається вести успішний бізнес.

“Mise en place” із Женею Михайленко про гастрономію

Засновник компанії Food vs Marketing та моно-закладу Noodle vs Marketing пояснюватиме принципи внутрішньої організацї, які має опанувати кожен кухар. Женя сповідує власний підхід до гастрономії, який базується на найкращих світових практиках. У його програмі - знання від міжнародних знавців кулінарії та власний досвід як менеджера та шеф-кухаря.

“Artist Talk” з PinchukArtCentre

Спільний проект Old Fashioned Radio із Pinchuk Art Centre дозволить дізнатися про сучасне мистецтво із перших вуст. Це не буде шоу в його класичному розумінні. “Artist Talk” - це документальні подкасти найцікавіших зустрічей із людьми мистецтва: художниками, кураторами, галеристами та мистецтвознавцями. Зокрема першим випуском стала бесіда із Володимиром Овчаренком, галеристом, засновником і директором Regina Gallery у Москві.

“ЧИТвер” із Мирославом Лаюком про літературу

Письменник і поет Мирослав Лаюк запрошуватиме до себе гостей із українського літературного середовища і спілкуватиметься із ними про літературні процеси в Україні та світі. Першим гостем програми стала кураторка та критикиня Настасія Євдокимова.

“Нічого особистого” з Катериною Рай та Андрієм Супруненко про бекстейдж арт-сцени

Арт-критикиня Катерина Рай разом із колекціонером Андрієм Супруненко спілкуватимуться на незручні теми із українськими діячами мистецтва. Ведучі шоу обіцяють реальні факти про художню тусовку без сорому. Провокаційність та відвертість своєї програми ведучі підтвердили першим же ефіром, на який запросили засновника Old Fashioned Radio, колекціонера та власника 32Vozdvizhenka ARTS HOUSE Віктора Савківа.

“Винна тема” з Віктором Олейніковим про вино

Кервіник та викладач школи сомельє Wine School Віктор Олейніков розповідатиме про вино та винні подорожі.

Окрім того у Третьому сезоні продовжуватимуться інші радіошоу Old Fashioned Radio. Серед них “Плейлист Олексія Когана” про джаз, “Нам треба поговорити” із Дмитром Діром, “Гонзо-ефір” із Тетяною Кисельчук та Євгеном Стасіневичем, “У пошуках назви” із Сергієм Буковським, “Еволюція або смерть” із Іваном Семесюком, “Авторський нагляд” із Олексієм Биковим та багато інших.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Old Fashioned Radio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду