До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017

До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017

7 Лютого 2017
788
7 Лютого 2017
16:38

До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017

788
Конкурс проводиться третій рік поспіль компанією Media Resources Management (Україна) у партнерстві з міжнародною дистрибутором Small World IFT (США) і найбільшим міжнародним ринком аудіовізуального контенту MIPCOM (Франція).
До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017
До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017

SMALL WORLD. BIG IDEAS відкриває нові можливості для творців новаторського телевізійного продукту, включаючи незалежних продюсерів і креативників, представників великих продакшн-компаній і телеканалів, як початківців, так і досвідчених гравців в області форматного бізнесу: усі без винятку запрошуються спробувати свої сили в міжнародному конкурсі на кращу ідею в жанрі non-scripted entertainment show!

Що ми шукаємо? Конкурс SMALL WORLD. BIG IDEAS націлений на пошук нових оригінальних ідей форматів розважального жанру (game, quiz, dating, travel, survival, reality show і ін.) На будь-якій стадії готовності – від ідеї ( «паперовий формат») до продукту, який вже був в ефірі.

Більш детально про умови участі та ключових датах SMALL WORLD. BIG IDEAS можна дізнатися на офіційній сторінці проекту.

Заявки на участь в конкурсі приймаються з 7 лютого до 15 березня 2017 року. Всі проекти будуть оцінюватися незалежним експертним  журі, до складу якого увійдуть представники міжнародної та української медіаіндустрії з багаторічним досвідом роботи в області розробки, дистрибуції та адаптації ТВ форматів.

Фінальний раунд SMALL WORLD. BIG IDEAS відбудеться 21 квітня 2017 року на міжнародній конференції FORMAT SHOW Spring Edition (Київ, Україна).

Переможець SMALL WORLD. BIG IDEAS – автор найкращої ідеї на думку експертів і партнерів конкурсу, отримає унікальні можливості для професійного розвитку на міжнародному рівні, а його формат – путівку у світ і шанс підкорити серця глядачів на всіх континентах:

  • Партнер конкурсу SMALL WORLD. BIG IDEAS компанія Small World IFT (США) стає ексклюзивним дистрибутором формату-переможця на міжнародному ринку, включає формат в свій каталог і представляє його на всіх основних міжнародних ринках контенту. Також компанія надає консалтингові послуги з доопрацювання формату для цілей відповідності світовим стандартам і легкості адаптації на різних територіях світу і фінансує виробництво його промо-ролика. Офіційно міжнародній спільноті ідея переможця буде представлена вже у вигляді формату на MIPCOM 2017.
  • Міжнародний партнер FORMAT SHOW Spring Edition – MIPCOM (Франція) надає переможцю SMALL WORLD. BIG IDEAS бейдж учасника найбільшого міжнародного ринку аудіовізуального контенту MIPCOM, який відбудеться з 16 по 19 жовтня 2017 року Каннах, Франція.

Нагадаємо, що в попередні роки переможцями конкурсу стали: Lital Shemesh з Ізраїлю, автор реаліті-шоу COME TO BED (2016), Нана Суханова (у співавторстві з Павлом Пелешко) з проектом «Гонки з зірками» (2015). Про подальшу долю цих двох шоу ми детально розповімо вже зовсім скоро.

Слідкуйте за новинами конкурсу на офіційній сторінці SMALL WORLD. BIG IDEAS і в Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба конкурсу
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду