До Дня закоханих на ТЕТ стартує ЛавЛавCar

До Дня закоханих на ТЕТ стартує ЛавЛавCar

7 Лютого 2017
1677
7 Лютого 2017
13:22

До Дня закоханих на ТЕТ стартує ЛавЛавCar

1677
3 лютого о 19.00, на передодні Дня закоханих, на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра реаліті ЛавЛавCar. Формат шоу розроблений каналом ТЕТ. Виробництвом проекту займався «1+1 Продакшн». Шоу виходитиме в ефір по буднях о 19.00.
До Дня закоханих на ТЕТ стартує ЛавЛавCar
До Дня закоханих на ТЕТ стартує ЛавЛавCar

Учасниками ЛавЛавCar стали чотири пари віком 20+. Вони відправляються в подорож Європою на автомобілях. Три пари  - закохані, які вже тривалий час знаходяться в стосунках. Одна пара складеться прямо на шоу, перед початком подорожі.

Кастинг учасників складався з декількох етапів, включаючи тест-драйв. Продюсери шоу шукали молоді пари, чиї стосунки здаються ідеальними, а соцмережі рясніють щасливими селфі. Відправляючись у подорож, герої впевнені, що їдуть у романтичну подорож. Комфортабельні готелі, вишукані ресторани, романтичні побачення – усе це може здатись ідеальним. Але дорога виявиться повною глибоких ям та несподіванок.

Маршрут ЛавЛавCar починається у Будапешті та фінішує у Венеції. У кожному місті пари проходять ряд випробувань, в яких проявляються їх стосунки та емоції. Справжнім викликом для героїв стане постійне сусідство з іншими учасниками, адже пари знаходяться на різних стадіях пристрасно-романтичного періоду. Щодня в шоу розігруються 4 «лайки», які учасники заробляють, виконуючи завдання.  Чим більше «лайків», тим більше шансів отримати головний приз – 200 000 гривень. Не обійдеться і без умисних провокацій: машин виявиться менше ніж пар, номерів у готелі вистачатиме не на всіх, а щоденні змагання за «лайки» перетворяться у відчайдушну боротьбу на виживання. Камери супроводжуватимуть мандрівників безупинно.

«ЛавЛавCar покаже глядачам справжні стосунки красивих людей з красивими профілями в соцмережах. Більшість з них намагаються здаватись кращими, ніж вони є. І ключове тут «здаватись», а не «бути». У нашому шоу все буде по-справжньому. Якщо в житті можна заретушувати своє фото, накласти на нього фільтри і отримати ідеальну картинку для Instagram, то ЛавЛавCar – покаже зворотню сторону «красивого» життя», - розповідає генеральний продюсер ТЕТ, Вікторія Шульженко.

ЛавЛавCar змусить хлопців та дівчат вперше показати себе і свої характери такими, як вони є. Хто з учасників витримає випробовування своїх стосунків? Та чий статус з «в стосунках» зміниться на «в активному пошуку»? Дивіться ЛавЛавCar з понеділка по п’ятницю о 19:00 на ТЕТ!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «ТЕТ»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1677
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду