7-9 квітня відбудеться інноваційна виставка-конференція InnoTech Ukraine

7-9 квітня відбудеться інноваційна виставка-конференція InnoTech Ukraine

6 Лютого 2017
1011
6 Лютого 2017
13:31

7-9 квітня відбудеться інноваційна виставка-конференція InnoTech Ukraine

1011
7-8 апреля в Киеве в рамках III Международного форума Innotech 2017 состоится масштабная межотраслевая конференция на тему инновационных технологий в бизнесе, образовании, инвестиционных процессах и медицине. Спикерами станут представители компаний Deloitte Ukraine, Saturn, Microsoft, IBM, Ciklum, eFarmer, AVentures Capital.
7-9 квітня відбудеться інноваційна виставка-конференція InnoTech Ukraine
7-9 квітня відбудеться інноваційна виставка-конференція InnoTech Ukraine

На протяжении двух дней они будут рассказывать об инновациях в разных сферах, личном опыте достижения успеха и современных тенденциях каждой отрасли.

7 апреля на конференции состоятся лекции спикеров следующих блоков:

Инновации для бизнеса

Побывать на выступлениях докладчиков этого блока – значит узнать о последних тенденциях развития бизнеса. На конференцию приглашены учредители успешных компаний, топ-менеджеры, СЕО, чтобы показать все возможности использования современных инноваций.

Одним из представителей будет Яника Мерило – заместитель мэра Днепра, советник министра инфраструктуры и транспорта и советник мэра Львова. Она выступит с темой «Открытый Днепр, или как построить крутой электронный город». Павел Шеремета, основатель Мастерской стратегий PRORYV, президент Киевской школы экономики и 4-й министр экономического развития и торговли Украины выступит с темой «Инновация ценности в Стратегии Голубого Океана».

Инновации в медицине

Спикеры расскажут, чего стоит ожидать от медицины будущего: введение полной автоматизации процессов, как создать новые маркетинговые категории, какие инновационные механизмы будут внедряться в современных медучреждениях.

Владелец клиники «Борис», советник главы КГГА Михаил Радуцкий и генеральный директор Medical company Ilaya Алексей Шершнев станут главными спикерами этого раздела конференции.

Инновации в образовании

Выступления экспертов данного блока актуальны для всех, кто интересуется инновациями в сфере образования: каким будет обучение будущего, как технологии дополненной и виртуальной реальности влияют на образовательный процесс, смогут ли роботы заменить педагогов.

Руководитель образовательных программ Microsoft в странах Центральной и Восточной Европы Ольга Свириденко в качестве спикера расскажет об образовании как валюте будущего.

8 апреля речь пойдет об инвестициях, эмиграции украинских специалистов и стартап-проектах отечественного рынка:

Блок «Отток талантов за рубеж»

Все чаще украинские профессионалы различных сфер деятельности предпочитают работу за границей, и каждый видит в этом свои преимущества. Данный блок будет полностью посвящен обсуждению основных причин релокации специалистов в другие страны. Также спикеры представят свои варианты минимизации оттока кадров и максимизации интеллектуального капитала на территории Украины.

Блок инвесторов

Разработчики стартапов часто не могут реально оценить инвестиционный потенциал своего проекта. Спикеры конференции данного блока – представители инвестиционных компаний и венчурных фондов – объяснят, как эффективно привлечь инвестиции в стартап и есть ли смысл в выводе проекта на международную арену.

Блок стартапов

На конференцию приглашены создатели успешных стартапов, которые расскажут, как найти свою нишу на рынке, как будут развиваться стартапы в будущем и какие ключевые задачи надо решить, прежде чем продвигать свою идею.

Одними из представителей состава спикеров второго дня конференции станут основатель и управляющий партнер AVentures Capital Андрей Колодюк и Наталья Березовская – CEO и соучредитель D2N8 Ventures, сооснователь и глава UAngel.

Регистрируйтесь, чтобы не пропустить важнейшее событие украинского рынка инноваций – InnoTech Ukraine.

Конференцію Innotech 2017 відвідають найкращі експерти України в галузі інноваційних технологій

7-8 квітня в Києві на III Міжнародному форумі Innotech 2017 відбудеться масштабна міжгалузева конференція на тему інноваційних технологій у бізнесі, освіті, інвестиційних процесах і медицині. В якості спікерів виступатимуть представники компаній Deloitte Ukraine, Saturn, Microsoft, IBM, Ciklum, eFarmer, AVentures Capital.

Впродовж двох днів вони розповідатимуть про інновації в різних галузях, особистий досвід досягнення успіху та сучасні тенденції кожної з галузей.

7 квітня на конференції матимуть місце лекції спікерів у наступних блоках:

Інновації для бізнесу

Прослухати виступи доповідачів цього блоку - означає дізнатися про останні тенденції розвитку бізнесу. На конференцію запрошено засновників успішних компаній, топ-менеджерів, СЕО, які покажуть всі можливості застосування сучасних інновацій.

Один з представників - Яніка Мірило - заступник мера Дніпра, радник міністра інфраструктури та транспорту, радник мера Львова. Вона виступить з темою «Відкритий Дніпро, чи як побудувати круте електронне місто». Павло Шеремета, засновник Майстерні стратегій PRORYV, президент Київської школи економіки та 4-й міністр економічного розвитку та торгівлі України виступить з темою «Інновація цінності в Стратегії Блакитного Океану».

Інновації в медицині

Спікери розкажуть, чого слід очікувати від медицини майбутнього: запровадження повної автоматизації процесів, як створити нові маркетингові категорії, які інноваційні механізми втілюються в сучасних медустановах.

Власник клініки «Борис», радник голови КМДА Михайло Радуцький і генеральний директор Medical company Ilaya Олексій Шершнев будуть головними спікерами цього розділу конференції.

Інновації в освіті

Виступи експертів цього блоку є актуальними для всіх, хто цікавиться інноваціями в галузі освіти: яким буде навчання майбутнього, як технології доповненої та віртуальної реальності впливають на освітній процес, чи здатні роботи замінити педагогів.

Керівник освітніх програм Microsoft у країнах Центральної та Східної Європи Ольга Свириденко в якості спікера розповість про освіту як валюту майбутнього.

8 квітня говоритимуть про інвестиції, еміграцію українських фахівців і стартап-проекти вітчизняного ринку:

Блок «Відтік талантів за кордон»

Дедалі частіше українські професіонали різних галузей діяльності схиляються до роботи за кордоном, і кожен бачить у цьому свої переваги. Цей блок повністю присвячений обговоренню основних причин релокації фахівців в інші країни. Спікери представлять власні варіанти мінімізації відтоку кадрів і максимізації інтелектуального капіталу на території України.

Блок інвесторів

Розробники стартапів подейкуди не в змозі реально оцінити інвестиційний потенціал власного проекту. Спікери конференції цього блоку - представники інвестиційних компаній і венчурних фондів - пояснять, як ефективно залучити інвестиції в стартап і чи має сенс висновок про проект на міжнародній арені.

Блок стартапів

На конференцію запрошено творців успішних стартапів, які розкажуть, як знайти свою нішу на ринку, як розвиватимуться стартапи в майбутньому та які головні завдання слід вирішити, перш ніж просувати власну ідею.

Серед спікерів другого дня конференції будуть засновник і керуючий партнер AVentures Capital Андрій Колодюк і Наталя Березовська - CEO та співзасновник D2N8 Ventures, співзасновник і голова UAngel.

Реєструйтеся та не прогавте найважливішу подію українського ринку інновацій - InnoTech Ukraine.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба InnoTech Ukraine
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду