6 лютого – презентація присвяченого Роману Сущенку фільму «В'язні Кремля»

2 Лютого 2017
1451
2 Лютого 2017
17:15

6 лютого – презентація присвяченого Роману Сущенку фільму «В'язні Кремля»

1451
6 лютого о 13.00 у Клубі Кабінету Міністрів України (м. Київ, вул. Інститутська, 7) для представників дипломатичного корпусу та міжнародних організацій відбудеться презентація фільму UATV «В'язні Кремля», присвяченого незаконно заарештованому в Російській Федерації українському журналісту Роману Сущенку.
6 лютого – презентація присвяченого Роману Сущенку фільму «В'язні Кремля»

Організатори заходу: Міністерство інформаційної політики України, Міністерство закордонних справ України, ІА «Укрінформ».

Відкриють презентацію перші особи відомств-організаторів: міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, генеральний директор «Укрінформу» Олександр Харченко.

На заході також будуть присутні родина журналіста та його адвокат Марк Фейгін.

Виступити, зі словами підтримки Романові Сущенку, запрошено представників міжнародних організацій в Україні, Уповноваженого Президента з мирного вирішення конфлікту на Донбасі Ірину Геращенко, а також голову Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторію Сюмар.

Захід проводиться до дня народження журналіста Романа Сущенка – 8 лютого. Під час презентації також можна буде переглянути виставку фотографій пана Сущенка, зроблених ним під час його роботи власним кореспондентом державного інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції.

Під час заходу регламентовано працюватиме онлайн Twitter -конференція. Студенти за хештегом #FreeSushchenko повідомлятимуть у Twitter найважливіше. Закликаємо всіх приєднатися до Twitter-шторму, аби підняти це питання в топ-теми!

Акредитація ЗМІ є обов'язковою та триватиме до 6 лютого, 11:00 за номерами тел: 279-20-60, +38 097 943 96 68, Світлана Галюта. Або на електронну адресу: conferen@ukrinform.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1451
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду