Фільм «Правило бою» покажуть у 122-х кінотеатрах України

Фільм «Правило бою» покажуть у 122-х кінотеатрах України

26 Січня 2017
850
26 Січня 2017
12:41

Фільм «Правило бою» покажуть у 122-х кінотеатрах України

850
26 січня український спортивний екшн режисера Олексія Шапарєва «Правило бою» покажуть у 122 кінотеатрах України!
Фільм «Правило бою» покажуть у 122-х кінотеатрах України
Фільм «Правило бою» покажуть у 122-х кінотеатрах України

Минулої п’ятниці у кінотеатрі «Планета кіно» відбувся допрем’єрний показ «Правило бою», де була присутня велика кількість селебрітіз, блогерів та високопосадових осіб. А вже сьогодн і, у четвер, кожен українець зможе побачити спортивний екшн та особисто підтримати розвиток українського кіно, адже фільм покажуть майже в усіх кінотеатрах країни.

Критики вже встигли відзначити неабияке музичне оформлення фільму, для якого був створена спеціальна збірка саундтреків, куди увійшли пісні «Твой дух – твое оружие» рок-гурту «O.Torvald», «Правило боя» репера ЯрмаК. Також саундтреками фільму стали композиції гуртів «Бумбокс», «The Hardkiss», «DETACH», «Без обмежень», «Сальто назад» та ін.

Фільм розповідає про відомого в минулому олімпійського чемпіона Карпова (Олексій Горбунов) – тренера, майстра спорту з боксу, який готує сина Ігоря (Женя Галич) до чемпіонського бою і бере за спаринг-партнера Тараса (Влад Нікітюк). Тарас – звичайний хлопець з вулиці, який в останню мить, через обставини, має замінити сина тренера і виступити у фінальному поєдинку проти грізного суперника.

Особливістю картини є те, що всі бої героїв кінострічки поставив бойової хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Житніковський, який теж знявся у фільмі. Також фільм став дебютом у кіно для чинного чемпіона світу Олександра Усика та фронтмена гурту «O.Torvald» Жені Галича.

У головних ролях: Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сеїтаблаєв, Сергій Житніковський, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба Ukrainian Film Distribution LLC.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
850
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду