«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим

«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим

25 Січня 2017
3012
25 Січня 2017
12:48

«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим

3012
6 лютого в ефірі телеканалу 2+2 відбудеться прем’єра кримінального серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим у головній ролі.
«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим
«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим

Дія нового серіалу розгортається в Одесі. Герой Олексія Горбунова – підполковник Гліб Мечников, керівник карного розшуку міста. Його філософія балансує на межі добра і зла. Він живе за принципом: «Закон – це я. Це моє місто і мої бандити». Гліб Мечников – жорсткий, розумний, принциповий та вольовий оперативник, що звик «контролювати місто» й вирішувати всі проблеми сам. Єдина людина, поруч з якою герой Олексія Горбунова може бути вразливим і зворушливим, – його шістнадцятирічна донька Христина (Ванда Конісевич), яку він також виховує сам.

«Я сподіваюсь, що я зіграв такого опера, якому глядачі будуть співпереживати. Мій герой – це такий чесний  слідчий-оперативник, який бореться з усіма. І зі своїми колегами-хабарниками, і з бандюками, і з системою продажною. Він руйнує все дощенту. І робить це дуже ефективно і дуже ефектно. Тому у нас в серіалі багато стрілянини, сутичок, вибухів, гонитви на автівках. Мечников, дійсно, наче камікадзе, що обрав шлях воїна, і внього є сила духу йти цим шляхом. Він живе заради роботи і заради доньки. Для нього донька – єдине світле місце в душі і серці. А все інше – вічна й непримирима боротьба зі злом. Тому він і одинак», – поділився враженнями від ролі народний артист України Олексій Горбунов.

«Прем’єрою «Одинака» телеканал 2+2 презентує у своєму ефірі нову лінійку гостросюжетних українських серіалів як власного виробництва, так і виробництва інших вітчизняних продакшинів. Загалом навесні наших глядачів чекають ще кілька прем’єр, в яких буде вдосталь заплутаних злочинів, покарання винних, тотальної війни з криміналом та корупцією», – поділилась планами виконавчий продюсер 2+2  Оксана Янко-Коваленко.

У головних ролях «Одинака» також знялись: Микола Боклан, Андрій Стоянов, Ірина Єфремова, Ванда Конісевич, Аліса Тункевич. В ролі хазяйки мережі спа-салонів Ольги Рухлецької– Ольга Сумська. Режисер: Віктор Конісевич. Автор ідеї: Валентин Опалєв.Зйомки серіали відбувались в Одесі та Києві. Музику до нового серіалу написав композитор Сергій Вусик, текст пісні «Одинак» – лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Прем’єра серіалу «Одинак» на каналі 2+2 відбудеться у понеділок, 6 лютого. Серіал виходитиме з понеділка по четвер. Хронометраж серії: 45 хвилин. Кількість епізодів: 16. Виробництво: «Київтелефільм».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду