Cигнал телеканалу «Квартал TV» закодовано системою умовного доступу Verimatrix

Cигнал телеканалу «Квартал TV» закодовано системою умовного доступу Verimatrix

20 Січня 2017
12515
20 Січня 2017
16:57

Cигнал телеканалу «Квартал TV» закодовано системою умовного доступу Verimatrix

12515
Сьогодні, 20 січня, телеканал «Квартал TV» припинив супутникове мовлення у відкритому доступі і закрив свій сигнал системою умовного доступу. Для захисту свого контенту телеканал обрав одне з кращих рішень на ринку - систему Verimatrix (версія VCAS 4.0 for DVB).
Cигнал телеканалу «Квартал TV» закодовано системою умовного доступу Verimatrix
Cигнал телеканалу «Квартал TV» закодовано системою умовного доступу Verimatrix

Система умовного доступу Verimatrix забезпечує високий рівень захисту контенту (advanced security), широкий набір функцій, а також інструментарій для протидії незаконному використанню контенту та боротьби з піратством.

В обраному телеканалом «Квартал TV» рішенні використовується технологія безкарткового клієнта - для декодування сигналу використовуються CAM модулі без смарт-карт. Для декодування сигналу телеканалу достатньо отримати від компанії-дистриб'ютора САМ модуль Verimatrix і встановити його в будь-якому супутниковому приймачі з CI/CI+ слотом. САМ модулі Verimatrix також сумісні з професійними IRD супутниковими приймачами.

Використання САМ модулів як декодувального пристрою дозволяє підвищити захищеність контенту, а також зручність використання для провайдера, оскільки САМ модуль можна відразу встановлювати в супутниковий приймач-декодер (головну станцію) для отримання як аналогового, так і цифрового сигналів.

«Квартал TV» – це цінний та якісний контент, який тепер надійно захищається. Такий крок був початково передбачений стратегією розвитку каналу. Переконаний, що це рішення зробить канал більш привабливим для провайдерів», - зазначив директор напрямку платного телебачення 1+1 медіа Ярослав Пахольчук.

Телеканал «Квартал TV» транслює свій сигнал через супутник Астра4А 4.8 ⁰E. Карта покриття супутника забезпечує стабільний і якісний прийом сигналу у всіх країнах Європи. Для абонентів супутникового телебачення перегляд телеканалу «Квартал TV» є можливим у складі пакетів супутникових операторів Viasat та Xtra TV.

Параметри супутникового прийому сигналу «Квартал TV»:

Супутник - Astra 4A;

Орбітальна позиція - 4.8°E

Частота - 11766 МГц;

Символьна швидкість - 27,5 Мсимв/с;

Поляризація - горизонтальна (H);

FEC - ¾;

Модуляція - DVB-S (QPSK).

Нагадаємо, телеканал «Квартал TV» почав мовити у серпні 2016 року і є спільним проектом Студії «Квартал 95» і «1+1 медіа». Це розважальний канал, орієнтований на молоду аудиторію з почуттям гумору, що веде активний спосіб життя. Цільова аудиторія каналу – глядачі віком 14-49 років. Програмна сітка каналу сформована з популярних в Україні та в світі шоу, фільмів і серіалів, анімаційних проектів Студії «Квартал 95», а також спеціально придбаного контенту західних виробників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1 медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12515
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
1924 дн. тому
Це все робиться для того щоб вiддати росiйським каналам перевагу на эвропейських супутниках i росiя не пропустить таке i обовязково збiльшить кiлькiсть своIх безкоштовних каналiв на супутнику
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду