«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD

«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD

21 Грудня 2016
1401
21 Грудня 2016
15:33

«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD

1401
Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ розширює контент в HD-формат. Якісним доповненням став новий всесвітньо відомий канал FOX Life HD
«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD
«Воля» запустила новий канал у форматі високої чіткості ─ FOX Life HD

─ HD -контент користується високим попитом у наших глядачів. Як провайдер №1 в HD - c егменте ми завжди пропонуємо найкращі телепродукти нашим абонентам. Тепер в наших пакетах можна дивитися канал FOX Life HD з реаліті-шоу і серіалами від найбільших світових студій в форматі високої чіткості, ─ каже директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

─ FOX Life HD ─ це сучасний канал для всієї родини. Топові прем'єри каналу глядачі дивляться практично одночасно з усім світом. Нещодавно на FOX Life HD стартувала прем'єра американського серіалу «Це ми». У центрі сюжету комедійної драми, народжені в один день. Їх життєві історії переплітаються цікавим чином, ─ каже генеральний менеджер в Cеверо-Східній Європі компанії Fox Networks Group Родіон Принцевський.

FOX Life HD - яскравий, динамічний і різноманітний канал пропонує своїм глядачам високоякісні реаліті-шоу і вражаюче розмаїття кращих драматичних серіалів, серед яких найуспішніші проекти європейського та американського виробництва. При цьому глядачі отримують можливість дивитися всі кращі прем'єри максимально близько до дати виходу в США. FOX Life HD створений для жінок, але також ідеальний і для спільного перегляду. Канал стане віддушиною в щоденній рутині і допоможе глядачам відчути себе ближче до зірок і персонажам улюблених серіалів.

Серіал «Це ми»

18 мільйонів нині живучих в світі людей одночасно відзначають власний день народження. Але однакова святкова дата - не єдине обставина, що об'єднує їх при всій несхожості. Хтось тільки що народився, але так і не побачив свою померла мати, залишаючись з переживають трагедію батьком. Хтось в день народження вирішив знайти свого батька, який кинув його багато років тому. А хтось всерйоз комплексує від ожиріння і переїдання - і більшої проблеми в світі для нього не існує. Але, найчастіше, шляхи абсолютно незнайомих людей переплітаються самим дивним чином.

Одну з головних ролей виконала Менді Мур, популярна голлівудська актриса, яка зіграла в «Американській мрії», «Анатомії пристрасті», «Як я зустрів вашу маму». Ще одну провідну роль в серіалі «Це ми» отримав красень Джастін Скотт Хартлі, який запам'ятався глядачам за серіалами «Таємниці Смолвіля» і «Молоді та зухвалі».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "Волі"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду