У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою

У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою

20 Грудня 2016
1578
20 Грудня 2016
13:11

У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою

1578
«Ревізор: Магазини» – таку назву матиме проект, старт якого намічений на квітень 2017 року
У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою
У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою

Що треба знати про новий проект?

 «Ревізор: Магазини» – це спін-оф (телепередача, похідна від вже існуючого успішного проекту) «Ревізора». Та у приціл нового соціального реаліті потраплять тільки супермаркети, магазини, ринки, ярмарки та будь-які інші місця торгівлі, зокрема й нелегальні. Команда ретельно огляне і покаже глядачам торговий зал, виробничий цех, якщо такий є, і складські приміщення торгової точки. Претендуючи на нагороду, заклад має будуть пройти перевірку за кількома критеріями, наприклад, маркування, некондиційний товар, температурний режим, чистота, персонал та інші...

Всесвіт «Ревізора» розширюється

- «Ревізор» – це вже давно не лише перевірки ресторанів і готелів, – розповідає керівник творчого об'єднання Вікторія Бурдукова. – Наш проект живе, розвивається і розширюється... Лише цього року ми перевіряли супермаркети, ринки, дороги, пляжі і навіть яхту. Та є сфери, які хочеться копнути глибше. А коли в поле зору потрапляє фахівець відповідного профілю – бінго – народжується новий проект «Ревізор: Магазини».

У чому різниця?

«Ревізор» також перевіряв супермаркети, так у чому ж різниця? Різниця в тому, що «Ревізор: Магазини» буде підходити до перевірки супермаркетів, магазинів, ринків і навіть ярмарків більш системно. Перевіряти не один магазин у місті, а кілька торгових локацій, даючи глядачам відповідь, де безпечно купувати продукти, а де отоварюватися не варто.

«Ревізор: Магазини» – це не заміна «Ревізора».

«Ревізор» з новим обличчям (нагадаємо, команда в активному пошуку нового ведучого) вийде восени наступного року. А вже з квітня 2017 року глядач зможе оцінити нову програму «Ревізор: Магазини» і Наталію Кудряшову в ролі її ведучої.

- Я знаю всі секрети роботи магазинів зсередини, адже пройшла шлях від касира до директора супермаркету, – розповідає Наталя. – І готова показати українцям всю правду про те, що ж діється «за лаштунками», щоб уберегти їх від неякісної продукції та поганого сервісу.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1578
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду