Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію

Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію

14 Грудня 2016
3299
14 Грудня 2016
16:33

Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію

3299
Картину режисер і автор сценарію характеризує як трагікомедію, адже це історія про маленьку людину, про те, з якими складнощами доводиться стикатися, як долати, про те як часом це смішно виглядає.
Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію
Тоня Ноябрьова зніматиме свою першу комедію

Тоня Ноябрьова: Мій фільм - це спроба розібратися у процесах, що відбуваються у душах сучасних людей: звичайних перехожих, звичайних сусідів, випадкових незнайомців - дивакуватих, незграбних, смішних , незрозумілих, тривіальних, байдужих, приголомшливих ... Справжніх «героїв нашого часу».

За словами Ноябрьової, не новина, що нині майже ніхто не знімає про наше сьогодення, таке собі українське життя-буття. На екрані – телевізійні комедії з надуманими проблемами, що не мають жодного відношення до реального життя; або ж зовсім чорнушні картини, які радше схожі на кримінальну хроніку. Ніхто не говорить про проблеми сучасної молоді, про пересічну «маленьку людину» зрозумілою кінематографічною мовою, з любов’ю та гумором.

Це картина, що досліджує типові проблеми «маленької людини», занурюючи глядача в дотепні, впізнавані кожному, ситуації.

Iсторія створення фільму почалася з роботи Тоні Ноябрьової над короткометражним фільмом “День незалежності”, який в 2012 році зібрав цілий список нагород, в тому числі переміг на ОМКФ, кінофестивалі “Молодість”.

За декілька років по тому режисер зрозуміла, що їй є що додати і вона готова повернутися до цієї історії в повному метрі.

Продюсерами проекту стали Анна Паленчук (компанія 435FILMS) та Микола Конопелько (CRB Group).

Зйомки заплановані на весну 2017 року.

Фото: Facebook Тоні Ноябрьової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
PR-відділ production
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3299
Читайте також
28.09.2018 13:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
3 234
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тоже гость
2681 дн. тому
А чего "Ноябрьова"? Листопадова! Шутка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду