«Воля» запустила програму лояльності «Мої бонуси»

7 Грудня 2016
778
7 Грудня 2016
16:02

«Воля» запустила програму лояльності «Мої бонуси»

778
Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ посилює позиції на ринку і надає ще більше можливостей своїм абонентам. 7 грудня 2016 року ВОЛЯ оголосила про старт Програми лояльності «Мої бонуси» для своїх клієнтів.
«Воля» запустила програму лояльності «Мої бонуси»

─ Як СЕО ВОЛІ я задоволений результатами роботи компанії за три роки. Ми ─ лідер ринку цифрових розваг і нам є чим пишатися. Ми перевершили наші очікування за всіма основними бізнес-показниками, незважаючи на економічну кризу в Україні. База інтернет- абонентів збільшилася на 20%. При цьому 95% iнтернет-продажів – високошвидкісні тарифи +100 Мбіт/с. У п'ять разів зросла кількість користувачів інтерактивних послуг ─ і ми продовжуємо апгрейдити інтерактивні сервіси. ВОЛЯ безперервно інвестує в легальний бізнес, щоб надати абонентам більше можливостей. Програмою лояльності ми відкриваємо нову сторінку в розвитку взаємин з клієнтами, ─ говорить генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

Програма лояльності, яка спрямована на поліпшення клієнтського досвіду, стане частиною довгострокової стратегії компанії.

─ Програма лояльності «Мої бонуси» наповнена великим набором можливостей для отримання і витрачання бонусів,  доступна всім абонентам ВОЛІ. Проект розроблено in-house кращими IТ-фахівцями компанії. Ми очікуємо, що до 2018 року до Програми лояльності приєднаються понад 40% наших клієнтів, ─ говорить керівник відділу онлайн самообслуговування і лояльності компанії ВОЛЯ Катерина Гамова.

Абоненти зможуть отримувати і накопичувати бонуси, а потім вигідно витрачати їх на замовлення додаткових послуг та сервісів. Управління бонусним рахунком доступно на Порталі абонента «Мій кабінет» і за допомогою мобільного додатку «My Volia».

У листопаді пілот Програми лояльності був запущений у трьох містах компанії ─ Полтаві, Дніпрі та Львові. Вже близько 2000 абонентів цих міст користуються новими можливостями.

Довідка

ВОЛЯ ─ загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року-2015».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "Волі"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду