До 22 грудня – подання робіт на конкурс Національної премії «Мedia etc.»

1 Грудня 2016
793
1 Грудня 2016
17:12

До 22 грудня – подання робіт на конкурс Національної премії «Мedia etc.»

793
Цього року засновано Національну премію «Media etc.» для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. «Media etc.» ініційовано та започатковано громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».
До 22 грудня – подання робіт на конкурс Національної премії «Мedia etc.»

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та Інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено 12 премій у розмірі від 4 до 7 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: konkurs@mediaetc.org.  Детальніша інформація про премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням

Останній день подачі конкурсних заявок – 22 грудня 2016 року.

У разі виникнення додаткових запитань, треба звертатись до контактної особи: Анфілов Руслан – (067)285-56-65.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду