Відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»

Відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»

16 Листопада 2016
1240
16 Листопада 2016
13:03

Відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»

1240
Вже наступної суботи, 26 листопада, о 20:15 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Катерина», адаптації однойменної поеми Тараса Шевченка до сучасних реалій.
Відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»
Відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»

Дія в серіалі відбувається в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. За сюжетом в село на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і як покажуть події, це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

«Моя героїня дуже наївна і довірлива. Вона хоче більшого, саме тому прагне вирватися з рідного села. Катерина була зразковою дочкою, добре закінчила школу. Коли вона закохується у відомого актора, її звичне життя змінюється. Дівчина вагітніє і відправляється до коханого у столицю. Їй належить пройти через безліч випробувань, щоб прийняти життя таким, яким воно є, і стати сильнішою», - коментує актриса Валерія Ходос, яка в серіалі зіграла Катерину.

Зазначимо, ролі батьків Катерини виконали народні артисти України Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв. Цікаво, що в мелодрамі також зіграли Марк Дробот і Ольга Гришина, чий творчий тандем вже встиг полюбитися глядачам телеканалу «1+1» за культовим серіалом літа «Центральна лікарня», а також Дмитро Сова, Дар'я Трегубова та інші.

ВІДЕО: http://1plus1.ua/katerina/video/serial-katerina-skoro-na-11-sucasna-istoria-nathnenna-poemou-kobzara

Нагадаємо, виробництвом картини займався «Sister's Production» на замовлення телеканалу «1+1». Режисером 4-серійної мелодрами виступив Олександр Тименко. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Забулонська і Марина Городецька Автор ідеї і сценарист - Андрій Кокотюха. За його словами, в серіалі поняття «москаль» з класичної поеми буде переосмислено.

Через які випробування доведеться пройти Катерині і чи закінчиться мелодраматична історія так само, як в поемі українського класика, глядачі побачать 26 листопада о 20:15 в ефірі телеканалу «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба 1+1
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1240
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду