Тренерами «Голосу країни-7» на «1+1» стануть Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль

Тренерами «Голосу країни-7» на «1+1» стануть Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль

24 Жовтня 2016
1551
24 Жовтня 2016
12:10

Тренерами «Голосу країни-7» на «1+1» стануть Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль

1551
Днями телеканал «1+1» розпочав зйомки «сліпих прослуховувань» сьомого сезону вокального проекту «Голос країни».
Тренерами «Голосу країни-7» на «1+1» стануть Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль
Тренерами «Голосу країни-7» на «1+1» стануть Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль

Новими тренерами проекту стануть український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту співачці Тіні Кароль і шоумену і продюсеру Потапу.

«Наші учасники, тренери, ведучі, глядачі і ми всі - велика команда. Ми - покоління вільних людей. Це проект про тих і для тих, хто любить життя і вірить у зміни на краще, хто робить усвідомлений вибір. У цьому сезоні ми будемо говорити про найважливіші речі, любити і бути щасливими, надихати й надихатися, ділитися цими емоціями через музику», - говорить генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Сюрпризом для глядачів стала участь у проекті Сергія Бабкіна, який відомий українцям як сольний виконавець, актор і музикант, а також учасник гурту 5'nizza.

«Пісні Сергія Бабкіна співають в кожному сезоні «Голосу країни», і ми давно хотіли співпрацювати з цим талановитим музикантом. Сергій - справжній чоловік, в житті якого найважливіше місце займає не тільки музика, а й сімейні цінності», - продовжує генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Хіти гурту 5'nizza «Солдат», «Стріла», «Ямайка» у стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам'ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом групи був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь у творчому проекті Святослава Вакарчука «Брюссель». Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями у Києві з аншлагом пройшов його сольний концерт «Избранное электричество».

«Моє надзавдання - стерти кордони і зруйнувати стереотипи. Сьомий сезон «Голосу країни» повинен кардинально відрізнятися від всіх інших. Я буду шукати голоси, не обов'язково ідеально красиві, але які неймовірно багаті фактурно і рельєфно, які мають весь спектр «кольорів» і «гамма випромінювань». Я буду шукати Голос, який об'єднає в собі кращі якості нашої країни. Він не вимірюється силою і гучністю децибелів, широтою діапазону і точним попаданням в ноти. Голос нашої країни - це почуття, серце і душа, це горе і сльози, це щастя, радість і сміх», - говорить Сергій Бабкін.

Джамала - Народна артистка України, переможниця Євробачення 2016, що стала національною гордістю і символом нашої країни. Про участь Джамали в сьомому сезоні проекту стало відомо в травні 2016 року, коли відбувся фінал «Голосу країни-6». На сцені проекту співачка зізналася, що щаслива стати частиною кращого вокального шоу країни. Джамала пообіцяла, що буде шукати унікальні тембри і голоси «поза часом».

Українська співачка і заслужена артистка України Тіна Кароль у четвертий раз сяде у тренерське крісло «Голосу країни». У минулому сезоні Інна Іщенко з команди Тіни Кароль стала суперфіналісткою проекту, а її підопічний Антон Копитін здобув перемогу в п'ятому сезоні, отримавши від телеканалу «1+1» кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві.

Популярний український співак і успішний продюсер Потап стане тренером «Голосу країни» втретє. Співак також є тренером другого і третього сезону «Голос.Діти», який зараз йде в ефірі телеканалу «1+1». Разом з учасниками другого сезону дитячого проекту Потап об'їздив всю Україну з концертним туром «Потап.Діти».

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Креативний продюсер - Володимир Завадюк, виконавчий продюсер - Ганна Аксютенко.

Ведучі «Голос країни-7» - незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

 

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» стартував «Рік «Голосу», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду