До 13 жовтня – реєстрація на тренінг у Львові програми «Активні Громадяни»

6 Жовтня 2016
694
6 Жовтня 2016
17:53

До 13 жовтня – реєстрація на тренінг у Львові програми «Активні Громадяни»

694
Інститут Суспільних Ініціатив оголошує набір на тренінг програми «Активні Громадяни» від Британської Ради. Це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення.
До 13 жовтня – реєстрація на тренінг у Львові програми «Активні Громадяни»

Мета тренінгів – залучити до співпраці активних, свідомих та небайдужих жителів міста, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.

«На своїх тренінгах ми у інтерактивній та вільній формі стараємось донести до учасників основне повідомлення - непотрібно очікувати поки зміни прийдуть звідкись зверху, якщо насправді все може бути в наших руках! І в рамках цієї програми, ми розказуємо учасникам про інструменти для змін, а фінансова підтримка з боку Британської Ради кращих проектів стає приємним сюрпризом для активістів. Вже зараз, ми створили мережу місцевих агентів змін, які реалізовують дуже цікаві проекти у своїх рідних містах та селах!», - повідомила проектний менеджер організації та організатор тренінгу Ольга Палінчак.

Кожен учасник тренінгу отримає сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради. Під час тренінгу учасники навчаться писати власні проекти локальної соціальної дії, після чого відправлять їх на конкурс міні-грантів до Британської ради. У рамках програми «Активні громадяни» Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 500 фунтів (15 000 грн.).

Партнером проекту є ГО «Час справедливості» та управління культури Львівської міської ради.

Зареєструватися можна до 13 жовтня за посиланням.

Тренінг відбудеться в Бібліотеці №33 (м. Львів вул. Хуторівка, 24).
15 жовтня заняття триватимуть з 11.00 до 17.00.

16 жовтня – з 12.00 до 18.00.

Кількість учасників обмежена та обов’язкова участь на весь час тренінгу.

Контакти: o.palinchak@sii.org.ua  або ж за телефоном 073 099 13 64 (Ольга)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду