«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен

«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен

25 Вересня 2016
1377
25 Вересня 2016
19:17

«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен

1377
Журнал «МайбутнЄ» (видання про ринок фінансових сервісів) у партнерстві з IT-компанією TASoft розпочав випуск щомісячного онлайнового фінтех-дайджесту (дайджест про високотехнологічний ринок фінансів), в якому буде консолідувати найбільш важливі та яскраві новини фінтех-індустрії світу та України
«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен
«МайбутнЄ» розпочав випуск фінтех-дайджесту, який можна отримати у бота Джен

Це перше спеціалізоване видання про фінтех, яке висвітлюватиме найголовніші події в індустрії.  Дайджест буде доповнювати регулярні випуски журналу про високотехнологічний фінансовий ринок.

«Ми слідкуємо за новаціями у сфері високотехнологічних фінансів, приймаючи участь у передових міжнародних івентах з фінтеху, а також спілкуючись з провідними гравцями світового ринку. Отже, готові ділитися ексклюзивами. Рішення започаткувати щомісячний дайджест обумовлено динамічним розвитком глобального фінтех-ринку. Щодо України, у нас теж є провідні гравці фінансового ринку, які  абсолютно конкурентоздатні на світовій арені. Так що цей сегмент у нашій країні хоч і тільки зароджується, проте має яскраві кейси. Нещодавно спільно з Нацбанком ми провели івент за участю міжнародних гостей із Канади, Дубаї та Ізраїлю, присвячений перспективам ринку високотехнологічних фінансів, і почули позитивний фідбек щодо перспектив фінтеху в Україні», - підкреслила Кейт Щеглова, головний редактор «МайбутнЄ», CEO Future Communications Lab.

«Наш інтерес до розвитку теми фінтеху не є випадковим, бо ми кожного дня стикаємось з перевагами високотехнологічного світу і хочемо  аби про це дізналося якомога більше людей. Фінтех допоможе значно покращити ефективність роботи та якість життя», - вважає Денис Глазков, СЕО компанії TASoft, яка займається розробкою високотехнологічних рішень для фінансового ринку і вирішила підтримати ініціативу журналу.

Зважаючи на високотехнологічну специфіку видання, фінтех-дайджест буде розповсюджуватись через чат-бота Джен (корпоративна бренд-айкон видання) у Facebook.

Отримати дайджест можна на сторінці видання в FB, написавши у месенджер боту (обрати опцію «Фінтех-дайджест»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба журналу «МайбутнЄ»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1377
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду