23 вересня – круглий стіл і презентація нових проектів ініціативи «#Кінокраїна»

19 Вересня 2016
1554
19 Вересня 2016
19:18

23 вересня – круглий стіл і презентація нових проектів ініціативи «#Кінокраїна»

1554
23 вересня в межах міжнародного медіафоруму Kiev Media Week 2016 відбудеться панельна дискусія, присвячена підсумкам першого року діяльності ініціативної групи українських виробників кіно- і телепродукту «#Кінокраїна».
23 вересня – круглий стіл і презентація нових проектів ініціативи «#Кінокраїна»

Після дискусії відбудеться також показ нових фільмів і серіалів від учасників групи, вихід яких запланований на осінньо-зимовий сезон.

Місце проведення круглого столу – кіностудія Film.ua (вул. Закревського, 22), час проведення – з 11:00 до 15:00.

Під час заходу учасники ознайомляться з актуальним статусом законопроекту №3081-д «Про державну підтримку кінематографії в Україні». Між першим і другим читанням в профільному комітеті Верховної Ради було розглянуто близько 600 поправок до законопроекту, що підтверджує, наскільки цей документ важливий для індустрії та країни.

Спеціальним гостем заходу стане Роландас Квієткаускас, директор Литовського кіноцентру, який розповість про державну підтримку кіноіндустрії в Литві та реальний ефект від впровадження системи cash rebate - як безпосередньо на кіно- і телевиробництво, так і в цілому на економіку країни.

До участі в панельній дискусії запрошені:

- Роландас Квієткаускас, директор Литовського кіноцентру

- Пилип Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно

- Представник ініціативи «#Кінокраїна» (ім'я буде оголошено найближчим часом).

Крім іншого, пропонується обговорити перспективи підписання договорів про спільне виробництво між Україною й стратегічно важливими партнерами, передусім Канадою й Китаєм.

У другій частині заходу свої нові серіали й інші ігрові проекти представлять учасники ініціативної групи «#Кінокраїна»: StarLightMedia, Film.ua Group, Inter Media Group, «Медіа Група Україна», Star Media, ProTV, Студія «Квартал 95» та «Одеська кіностудія».

Зокрема, очікується скринінг таких проектів:

- Холдинг SlarLightMedia представить cеріали «Пацики», «Поганий хороший коп» (представить режисер Макс Литвинов), короткометражний фільм «Зерно» (режисер Ксенія Бугримова).

- Студія «Квартал 95» в особі Сергія Шефіра представить проект повнометражного фільму «Слуга народу 2».

- Продюсери Film.ua Group Віктор Мирський та Олеся Лук'яненко презентують проекти «Папа Ден», «Чуже життя», «Контакт», «Лінія світла» і «Нюхач-3».

- Star Media представить публіці «Східні солодощі» (продюсер Олексій Терентьєв), «Таємниці і брехня» (продюсер Юрій Мінзянов), «Бременські розбійники» (Олександра Касперська).

- «Медіа Група Україна» привезе на скринінг мультиплікаційний скетчком «Сишиш Шоу», який представлять Андрій Бурим (генеральний продюсер і головний герой серіалу) та Іван Букреєв (директор НЛО TV).

Список проектів і учасників постійно поповнюється.

Взяти участь у заході запрошуються представники преси і профільних державних органів, учасники ринку, зацікавлені громадські організації та активісти.

Участь у заході безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Детальна інформація про круглий стіл «#Кінокраїна» на офіційній сторінці заходу.

Контакт для преси: Ольга Боровских, o.borovskykh@mrm.ua, 067 440 3771.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1554
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду