До 12 вересня – подання на участь у тренінгах у Берліні і Києві «Взаємодія в комунікації: як медіа та уряд можуть спільно сприяти розвитку плюралістичного суспільства в Україні»

9 Вересня 2016
656
9 Вересня 2016
15:42

До 12 вересня – подання на участь у тренінгах у Берліні і Києві «Взаємодія в комунікації: як медіа та уряд можуть спільно сприяти розвитку плюралістичного суспільства в Україні»

656
Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) разом з Cultural Vistas (Німеччина) та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, а також Державного департаменту США реалізує проект «Взаємодія в комунікації: як медіа та уряд можуть спільно сприяти розвитку плюралістичного суспільства в Україні».
До 12 вересня – подання на участь у тренінгах у Берліні і Києві «Взаємодія в комунікації: як медіа та уряд можуть спільно сприяти розвитку плюралістичного суспільства в Україні»

Програма передбачає проведення тренінгів з 20 по 26 листопада у Берліні та підсумкової зустрічі 16 грудня у Києві для 15 українських журналістів, бажаючих дослідити як засоби масової інформації та федеральний уряд взаємодіють в Німеччині, а також використати набутий досвід в якості основи для змін у взаємодії між ЗМІ та урядом в Україні.

Мета реалізації проекту:

-надання учасникам можливості зрозуміти процеси взаємодії між медіа та урядом в Німеччині для того, щоб вони надалі могли підтримувати аналогічні процеси в Україні;

-створення мережі українських журналістів і державних службовців, які спільно зможуть сприяти впровадженню реформ у сфері комунікацій в Україні;

-сприяння у створенні мереж українських та німецьких журналістів для підтримки та обміну інформацією між країнами.

Мова програми: англійська. Всі учасники повинні володіти розмовною англійською мовою задля ефективної взаємодії під час проходження тренінгів.

Вимоги до кандидатів:

- вільне володіння англійською мовою;

- щонайменше 3 роки досвіду роботи у сфері журналістики;

- постійна комунікація та взаємодія з державними органами/структурами в повсякденній професійній діяльності.

Для участі у проекті треба надішлати резюме, а також мотиваційний лист англійською мовою з зазначенням посилань на приклади власних публікацій. Мотиваційний лист (обсягом мінімум 450 слів) повинен містити обґрунтування зацікавленості участі у програмі та відповідності Вашої щоденної професійної діяльності меті програми, а також власні пропозиції щодо можливих шляхів подальшого поширення навичок та вмінь, набутих після проходження тренінгів.

На додаток до резюме та мотиваційного листа, треба надіслати також один рекомендаційний листвід теперішнього або попереднього роботодавця.

Учасники також повинні бути присутніми на підсумковій зустрічі в Києві 16 грудня; провести презентації для інших журналістів/своїх колег щодо знань, отриманих в ході програми; після завершення програми опублікувати матеріал про один з аспектів досвіду, отриманого в Німеччині; активно комунікувати та підтримувати зв'язок один з одним онлайн.

Під час відбору кандидатів, перевага буде надаватися тим журналістам, які не мали значного попереднього міжнародного досвіду участі у подібних програмах.

Повний пакет документів треба надсилати на електронну адресу: iivashko@icps.kiev.ua  (з позначкою в темі листа Interaction in Communication Project).

Кінцевий термін подачі заявок – 12 вересня.

Кандидати повинні мати діючий закордонний паспорт і право на отримання шенгенської візи для в'їзду до Німеччини. Віковий ценз для участі у програмі відсутній. Транспортні витрати, а також витрати на проживання покриваються організаторами програми.

У випадку виникнення питань треба звертатися за тел. +38 068 194 94 04 (Ірина Івашко).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду