«Книги, які змінюють…» Новий «Маршрут №1» розповість про must read цієї осені

26 Серпня 2016
686
26 Серпня 2016
17:05

«Книги, які змінюють…» Новий «Маршрут №1» розповість про must read цієї осені

686
«Книги, які змінюють…» Новий «Маршрут №1» розповість про must read цієї осені

«…Коли я в дитинстві приходила з бібліотеки, то несла не одну книжку, а дві сітки. Потім розкладала їх на дивані і з великою жадобою розглядала, думала, з якої почати. А часом взагалі починала три. Це була просто величезна пристрасть до інформації, пізнання і спілкування з розумними людьми через книги. Цей «апетит» не залишає наодинці, навіть якщо світ поряд тебе не влаштовує. Мій літературний запит постійно − як лоза винограду, яка повинна продертися 300 метрів через якісь піщаники, щоб дістатися до води, – пише у своїй колонці до нового випуску глянцю «Книги, які змінюють…» головний редактор «Дня» Лариса Івшина. – Треба іти книжковою дорогою, добираючи. Але спочатку необхідно сформувати «систему координат».

Такими є книги Бібліотеки «Україна Incognita». Передусім у цій «системі координат» треба орієнтуватися, якщо ти українець. В Україні в морі літератури мають бути книжкові «лоції», які прокладають дорогу для найбільш якісного читання». Тому «Маршрут №1» привідкриває завісу над очікуваною новинкою, яка буде представлена на львівському Форумі видавців уже 16 вересня, – книгою «Сестра моя, Софія…»! Вона присвячена історичним зв’язкам України та Болгарії.

«Софія константинопольська, Софія болгарська і Софія київська – це знаки долученості до цивілізаційного простору того часу, храми Премудрості Божої. Своєрідне «братство сестер». І певне зобов’язання, взяте на себе. Праця з поширення Розуму. Це і наше добровільне зобов’язання – посилення позиції Розуму серед українців. «Сестра моя, Софія…» – тому, що це про нас. Тому, що це про них. І тому, що це про нову Висоту», – резюмує Лариса Івшина. Чим не виклик для амбітного читача?

Також у «Маршруті №1» – неймовірно цікаві огляди: міст і сіл, що надихали авторів та ставали місцем дії їхніх творів; фільмів, за якими були написані книги; видань, котрі стали прообразами трендових аксесуарів, а на додачу –  «смачних» книжок з рецептами від відомих літературних героїв! Вам цікаво, що читають самі письменники? Читайте відповіді на питання «Маршруту №1» Андрія Любки та Василя Зими. А щоб дізнатися про останні «фішки» книгодрукування і розповсюдження, звертайтеся до інтерв’ю директора видавництва «АДЕФ-Україна» Алли Істоміної та арт-директора мережі книгарень «Є» Анастасії Левкової. Крім того в глянці – останні факти про те, як читає світ, в цифрах інфографіки, та гід по смачнющо-розумних кафе!

Отже, замовляйте «Маршрут №1. Книги, які змінюють…» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або купуйте в кіосках преси вже з цієї п’ятниці!

Газета «День» 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Редакція газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
686
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду