9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ

9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ

23 Серпня 2016
1347
23 Серпня 2016
13:58

9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ

1347
9-го вересня комунікаційна группа Dentsu Aegis Network Ukraine проведе 7-му щорічну конференцію Future Lab.
9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ
9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ

У цьому році конференція, присвячена маркетингу, комунікаціям та медіа, пройде на території ВДНГ.

«Вибір майданчика став не випадковим. ВДНГ за рік роботи під керівництвом Максима Бахматова успішно стала перетворюватися в столичний центр інновацій та мистецтва. Саме тому ми вирішили сприяти розвитку цієї культурної платформи, яка знаходиться в стадії активного розвитку, і провести перше бізнес-захід такого масштабу на ВДНГ», - анонсують організатори.

«Щороку ми з особливою ретельністю підходимо до вибору тем і спікерів. У зв'язку з цим навіть провели опитування найбільш хвилюючих і значущих тем серед наших майбутніх гостей цього року. На цій конференції до нас приєднаються спікери з різних країн (Великобританія, Ірландія, Росія, Польща), щоб дати українському рекламному ринку свіжі ідеї для роздуму. А також наштовхнути вже досить прогресивних рекламників до пошуку нових векторів руху їх бізнесів.

Наші клієнти та партнери щороку чекають початку осені, щоб почути інноваційні кейси і надихнутися. Як буде змінюватися рекламний ринок, як технології впливають на парадигму бізнесу і яка нова реальність Digital&TVprogrammatic - про це ми розповімо на Future Lab 2016. Ми, як і ВДНГ, міняємо світ просто зараз», - сказала Оксана Стехіна, директор з розвитку бізнесу Dentsu Aegis Network Ukraine.

«Сьогодні на території комплексу проходять масштабні події, реалізуються нові проекти. Для нас дуже важливо бути в тренді. Наше глобальне завдання - побудова інноваційно-культурного центру. Весь прибуток ми реінвестуємо в розвиток: в центрі постійно ремонтують павільйони, готують до запуску нові зони, ведуть переговори з інвесторами по новим проектам.

Проведення такого роду заходів як Future Lab для нас - це ще й абсолютне співпадіння наших стратегічних цілей і цінностей з Dentsu Aegis Network Ukraine - бути інноваційними і прогресивними», - сказав Максим Бахматов, генеральний директор ВДНГ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду