19-23 вересня – VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week

19-23 вересня – VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week

14 Вересня 2016
2308
14 Вересня 2016
17:08

19-23 вересня – VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week

2308
VI міжнародний форум Kiev Media Week (KMW ) відбудеться з 19 по 23 вересня в Києві в готелі Hyatt Regency Kiev.
19-23 вересня – VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week
19-23 вересня – VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week

Повна програма Kiev Media Week-2016 складається з 11 тематичних конференцій, круглих столів і майстер-класів, а також прес-конференції та вечірки-відкриття.

19 вересня:

-Прес-конференція

-Конференція і скринінг ТБ-форматів Format Show:

  • скринінг нових форматів ТВ шоу і серіалів з усього світу (очікується більше 60 прем'єр);
  • Українські формати: вже індустрія або все ще випадкові успіхи? Огляд від компанії «МРМ».
  • Презентація «Як змінюється глобальна індустрія форматів і як досягти успіху в цьому бізнесі» від британської компанії C21 Media, в ході якої шеф-редактор компанії Ед Воллер розповість учасникам конференції про еволюцію міжнародної індустрії форматів, в якому напрямку вона рухається і які можливості це відкриває для новачків.
  • Панельна дискусія «Створюючи тенденції або дотримуючись їх? Відповідають лідери міжнародної індустрії форматів» за участю представників найбільших міжнародних форматчиків. Модератор – Ед Воллер, Шеф-редактор C21 Media (Великобританія).
  • Спеціальна скринінг-презентація «Технології, які змінюють ТВ» від британської консалтинг-компанії K7 Media – Інтелектуального партнера KMW 2016. Менеджер з комунікацій K7 Media Девід Чіарамелла на прикладі реальних успішних світових кейсів розповість про специфіку виробництва контенту з залученням різноманітних інноваційних технологій: в зокрема, мова піде про взаємодію з аудиторією в режимі реального часу і використанні технологій доповненої і віртуальної реальності (AR / VR).
  • Спеціальна скринінг-презентація корейських форматів від компанії KOCCA – найбільшого креативного агентства, яке у співпраці з урядом Південної Кореї багато років підтримує та об'єднує виробників кіно- і телеконтенту, ігор, анімаційних серіалів.
  • Огляд свіжих трендів світового серіального виробництва від компанії МРМ. Спікер - Артем Вакалюк, керівник відділу аналітики, головний редактор видань Content Report і Media Business Reports (Україна).

20 вересня:

-Ukrainian Content Market

-Форум Kiev CoProduction Meetings

-Практична конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії в Україні»

-Майстер-клас Тома Бартона, фахівця BBC Studios «Технології та перспективи віртуальної реальності»

-Круглий стіл «Україна та Корея: можливості співпраці в медіасфері»

-Вечірка-відкриття KMW 2016

21 вересня:

-Ukrainian Content Market

-Конференція PayTV in Ukraine-2016: UP & UP

-Конференція «Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості»

22 вересня:

-Конференція «Телебачення як бізнес»

-Круглий стіл «Столиця України - столиця кіно: нові можливості та перспективи кінематографічного Києва»

23 вересня:

-Ініціатива #КіноКраїна: підсумки першого року: скринінг нових проектів і панельна дискусія

Цього разу компанія-організатор Media Resources Management визначила ключову тему форуму як Media Business 360°, що серед іншого передбачає акцентування питань інтеграції України в світовий знімальний процес і контекст, а також особливу увагу до тематики крос-платформенності і конвергенції, які дозволяють різним представникам індустрії діяти спільно і комплексно вирішувати поставлені перед ними завдання.

Стандартний список заходів KMW включає конференції Format Show, PayTV in Ukraine, «Кінобізнес» і «Телебачення як бізнес», Kiev CoProduction Meetings.

Ринок контенту Ukrainian Content Market поповнився новими спеціальними заходами:

-Практична конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії в Україні».

Як підвищити ефективність реклами, зробивши її складовою частиною затребуваного споживачем контенту? Відповідь на це актуальне питання дадуть спікери заходу: Костянтин Кузнєцов, співвласник РА Dialla, офіційного представника «Каннських левів» в Україні, Олена Мартинова, директор зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа» і Оксана Стехіна, директор з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine, представники StarLight Sales (список доповідачів - в процесі розробки). У програмі - розбір і обговорення реальних кейсів, які базуються на передовому світовому та українському досвіді.

-Круглий стіл «Столиця України - столиця кіно: нові можливості та перспективи кінематографічного Києва».

Обговорення, що організовується Kiev Media Week спільно з Українською кіноасоціацією за участі Київської міської державної адміністрації, присвячене питанню формування київської кінокомісії, першочергове завдання якої - організація «єдиного вікна» входу в місто, яке максимально спрощує для знімальних груп процес дозвільних процедур, а, значить , робить столицю більш привабливою локацією для виробників контенту. Створення київської кінокомісії безумовно позитивно позначиться на економіці міста і його іміджі.

-Ініціатива # КіноКраїна: підсумки першого року, скринінг нових проектів і панельна дискусія.

В рамках заходу нові продукти, вихід яких запланований на осінньо-зимовий сезон, представлять всі учасники ініціативної групи # КіноКраїна: StarLightMedia, Film.ua Group, Inter Media Group, «Медіа Група Україна», Star Media, Pro TV, студія «Квартал- 95» і «Одеська кіностудія». Також в програмі - панельна дискусія, присвячена підсумкам першого року існування ініціативи #КіноКраїна. Зокрема, її учасники дізнаються про актуальний статус законопроекту №3081-д «Про державну підтримку кінематографії в Україні».

Незабаром програма поповниться спеціальним івентом, який буде присвячений  «гарячій» темі - віртуальній реальності. Більш того, в локації KMW для учасників форуму планується відкрити кілька інтерактивних VR-зон.

Детальніше про нові заходи медіафоруму можна прочитати на сайте  KMW  і в Facebook  на наступному тижні.

Участь у всіх додаткових івентах KMW безкоштовно, за попередньою реєстрацією (реєстрація відкрита з 25 серпня).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2308
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду