«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні

«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні

16 Серпня 2016
835
16 Серпня 2016
23:04

«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні

835
7-9 жовтня у кіностудії ім. Довженка стартує масштабний інноваційний проект – Media Hack Weekend 2016
«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні
«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні

800 учасників спробують за 48 годин перетворити сирі ідеї на власні стартапи. Допомагатимуть командам ментори –  професіонали таких провідних компаній, як «Київстар», «ВКонтакте», MacPaw та інших.

Також у програмі дводенного заходу передбачено цікавий лекторій, перегляд кращих рекламних кейсів Cannes Cyber Lions та вечірка гіків.

Павло Педенко, засновник Media Hack Weekend: «Media Hack Weekend - це божевільна лабораторія, яка існує лише три дні на рік. Над головою літають дрони, третина залу в шоломах віртуальної реальності, а інші дві третини з червоними очима від цілодобового програмування».

Провідні компанії, котрі займаються розвитком ІТ-сфери в Україні, підтримують ініціативу «1+1 медіа» та готові ділитися експертизою з початківцями. Так, цього року генеральним партнером Media Hack Weekend виступила успішна українська компанія MacPaw, яка розробляє першокласні продукти для OS X та iOS, навчає та підтримує молоді IT-таланти в Україні.

«Чому ми вирішили підтримати Media Hack Weekend 2016? Це очевидно. Є реальна причина. Це крутий хакатон, де сотні умів за 48 годин створюють історію - продукти і технології, якими вже завтра будуть користуватися мільйони на всій планеті», - коментує Іван Кузів, Marketing Team Lead в MacPaw.

Нагадаємо, що Media Hack Weekend – щорічна подія, мета якої знайти ідеї нових технологічних продуктів та допомогти їх реалізувати.

Реєстрація відкрита від сьогодні. Дізнатися деталі заходу та придбати квиток можна на офіційному сайті проекту: http://mhw.com.ua/

Посилання на відео Media Hack Weekend 2016:

Генеральний партнер: MacPaw

Енергетичний партнер: Non Stop

Партнер лекторію: Playtech

Прес-служба «1+1 медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1 медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду