До 21 серпня – подання на конкурс на участь в Eastbook Media School

До 21 серпня – подання на конкурс на участь в Eastbook Media School

10 Серпня 2016
1017
10 Серпня 2016
18:41

До 21 серпня – подання на конкурс на участь в Eastbook Media School

1017
Фонд «Спільна Європа» та ГО «Інститут розвитку регіональної преси» в рамках проекту «Українські регіональні журналісти – разом для якості» оголошують конкурс на участь в Eastbook Media School.
До 21 серпня – подання на конкурс на участь в Eastbook Media School
До 21 серпня – подання на конкурс на участь в Eastbook Media School

Eastbook Media School  – це унікальний шанс для молодих, талановитих журналістів, блогерів та активістів із регіонів України взяти участь у майстер-класах, стати частиною однієї команди, ознайомитися з провідними польськими та українськими експертами,  придбати техніку та створити свій мультимедійний матеріал, а також поїхати до Польщі на зустріч із зірками польської журналістики.

Мета проекту - підтримка регіональних журналістів та активістів України, практична допомога у створенні якісних мультимедійних матеріалів на тему поточних проблем українських регіонів та локальних спільнот. Eastbook Media School допоможе у створенні стратегії роботи у соцмережах, монетизації публікацій та організації співпраці з міжнародними партнерами.

Результат участі у проекті – якісний мультимедійний матеріал, за створення якого передбачена винагорода у вигляді техніки та 4-денна поїздка до Польщі.

Deadline заповнення онлайн-анкети – 21 серпня.

Eastbook Media School запрошує 20 учасників-журналістів, громадських активістів, блогерів, представників NGO з досвідом роботи не менше 1 року, які цікавляться та активно пишуть у соцмережах на представлені нижче теми:

-ініціативи та стартапи у регіонах, інновації – проблеми та історії успіху;

-внутрішні переселенці – ситуація та підтримка локальної спільноти;

-агрокультура та експорт – розвиток сільського господарства та бізнесу у регіонах;

-реалізація реформ на місцевому рівні, ініціативи “знизу”;

-управління енергоресурсами та альтернативні джерела енергії;

-участь жінок у місцевому самоврядуванні;

-система середньої освіти та и введення європейських стандартів;

-ситуація локальних національних меншин.

Можуть подаватися на конкурс журналісти, які цікавляться цими темами і проживають на території Харківської, Херсонської, Черкаської, Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Запорізької областей, а крім цього співпрацюють з локальними ЗМІ.

Хід та етапи проекту:

-26 липня -21 серпня – відбір учасників;

-6 – 11 вересня – 5-денний тренінг у Києві з мультимедійних інструментів, інфографіки, SEO, роботи з соцмережами за участю провідних українських та польських експертів;

- 4-9 жовтня  – 5-денний тренінг у Києві з розробки бізнес-стратегії для просування створеного продукту, монетизації, принципам співпраці з іноземними партнерами за участю українських та польських експертів;

- 6-10  листопада – 4-денний ознайомчий візит до Польщі, знайомство з принципами роботи провідних польських ЗМІ та зірок польської журналістики.

Eastbook Media School бере на себе усі витрати, пов’язані з проїздом, проживанням, тренінгами, візами та харчуванням учасників проекту.

Для участі у конкурсі кандидати повинні заповнити онлайн-анкету.

Зареєструватись можна за посиланням.

Останній день подання заявок на участь у проекті 21 серпня.

Проект реалізується за сприяння Польсько-канадської програми підтримки демократії, що співфінансується з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади (DFATD).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду