15 липня –  показ документального фільму  «Крим. Як це було»

15 липня – показ документального фільму «Крим. Як це було»

1 Липня 2016
1592
1 Липня 2016
17:02

15 липня – показ документального фільму «Крим. Як це було»

1592
15 липня Український кризовий медіа-центр разом із творчим об’єднанням «#Babylon'13» покажуть повнометражний документальний фільм «Крим. Як це було», презентований минулого року.
15 липня –  показ документального фільму  «Крим. Як це було»
15 липня –  показ документального фільму  «Крим. Як це було»

Про це повідомляють організатори заходу в своєму прес-релізі.

Як зазначено в релізі, фільм викликав неабиякий інтерес в української та зарубіжної публіки, різні точки зору. Тому, після перегляду, як анонсують організатори, відбудеться дискусія на тему «Крим. Що далі?»

«Отже, запрошуємо Вас на подію і будемо щиро раді Вашому подальшому активному долученню до обговорення», – зазанчають організатори перегляду.

Серед запрошених гостей – дипломати, військові експерти, представники ВМСУ та Генерального Штабу, правозахисники, активісти, волонтери. Модератор заходу – Богдан Яременко (ГО «Майдан закордонних справ»).

Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з англійськими субтитрами.

Перегляд кінострічки відбудеться в Києві 15 липня о 18 годині в культурному центрі «Американський дім» (вул.Пимоненка, 5). Захід триватиме майже три години.


Для входу в Американський дім потрібно мати із собою внутрішній чи закордонний паспорт, або посвідчення водія. Підтвердтити участь можна  за тел. 096 708 81 23, або електронною адресою:  raiznatalya@gmail.com 

Нагадаємо, фільм «Крим. Як це  було» – це історія офіцерів, солдатів і матросів, які під час окупації Росією Криму не змінили своєї присяги на вірність народу України. Режиссерував кінострічку Костянтин Кляцкін – один з режисерів документального фільму # Babylon'13 про події на Майдані «Зима, що нас змінила».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду