20 травня – лекція для журналістів про висвітлення питань ветеранів АТО у ЗМІ

18 Травня 2016
975
18 Травня 2016
14:18

20 травня – лекція для журналістів про висвітлення питань ветеранів АТО у ЗМІ

975
20 травня з 15.00 до 18.00 в київському Будинку офіцерів (вул. Грушевського, 30/1, ауд.117) відбудеться лекція ГО «Побратими» на тему «Висвітлення питань ветеранів АТО».
20 травня – лекція для журналістів про висвітлення питань ветеранів АТО у ЗМІ

Спікерами стануть голова ГО «Побратими» Артем Денисов, його заступниця Івона Костина, військовий психолог Андрій Козінчук та ветеран АТО Микола Змієвський (батальйон «Фенікс», 79 ОАМБр).

На лекцію запрошуються журналісти українських видань. Спікери пояснять для них термінологію, повязану з психо-соціальною адаптацією військових до цивільного життя, обговорять формування образу ветерана у медіа та порадять, як говорити з бійцями під час інтерв’ю.

«Протягом останніх років у нашому щоденному вжитку з'явилось чимало нових термінів. Довелось висвітлювати нові непрості теми та спілкуватись з людьми з дуже інакшим досвідом. Ми неодноразово стикались з тим, що в медіа некоректно використовують ті чи інші слова, що стосуються нашого напрямку роботу. Саме слово "Ветеран" отримало нові асоціації, котрі створюють хибне зображення у суспільстві. Ви не просто висвітлюєте факти. Цього разу саме ви створюєте образ. Наша спільна відповідальність - зробити його правильним», - зазначають організатори.

Лекція проходить за підтримки партнерів: радіостанції «Армія FM» та ГО «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду