20 травня – у Житомирі тренінг для журналістів з інформаційної розвідки

16 Травня 2016
778
16 Травня 2016
14:48

20 травня – у Житомирі тренінг для журналістів з інформаційної розвідки

778
20 травня в Житомирі Дмитро Золотухін проведе 18-тий безкоштовний тренінг з інформаційної розвідки та навчанню OSINT-технікам.
20 травня – у Житомирі тренінг для журналістів з інформаційної розвідки

Навчання пройде в рамках освітнього проекту OSINT Academy, мета якого - навчити всіх бажаючих використовувати новітні технології OSINT (Open Source Intelligence  - розвідка по відкритих даних) для створення суспільно-важливого контенту, зокрема про корупціонерів, політиків, чиновників, кандидатів на виборчі посади, для розпізнавання «фейків», неправдивої інформації окремих ЗМІ тощо.

Партнером OSINT Academy та співорганізатором навчання журналістів у Житомирі виступила Асоціація незалежних регіональних видавців України.

Початок тренінгу - 20 травня о 16.00 (завершення о 20.00).  Адреса: майдан ім. С.П.Корольова, 1 (Житомирська обл. адміністрація, 4 поверх, прес-центр, мала зала). Захід безкоштовний.

Ознайомитись із програмою тренінгу можна тут.

Реєстрація обов’язкова  за посиланням.

Тренер та керівник проекту - Дмитро Золотухін, радник міністра інформаційної політики України, директор Інституту постінформаційного суспільства, незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки.

17 тренінгів вже відбулись у 11 містах для 600 учасників (звіти, відгуки) на півдні, сході та центральній Україні. У травні-червні 2016 року навчання пройде у Рівному, Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Житомирі, Одесі та всіх інших містах, з яких надходять заявки через форму реєстрації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду