До 27 травня – реєстрація на семінар «Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою»

11 Травня 2016
756
11 Травня 2016
16:29

До 27 травня – реєстрація на семінар «Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою»

756
Журналістів, блогерів та працівників сфери медіа запрошують взяти участь у 5-денному семінарі «Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою», який відбуватиметься з 29 червня по 3 липня в Києві.
До 27 травня – реєстрація на семінар «Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою»

Аудиторія заходу – журналісти (20-35 років) з України, Молдови, Азербайджану і Грузії. Семінар охоплюватиме стратегічну проблему незалежної журналістики: дотримання професійних, етичних та демократичних стандартів без пропаганди та ідеологічних упереджень, а також якість висвітлення з огляду на зміни в умовах соціального та технічного розвитку.

У рамках конкурсу буде відібрано 16 учасників, які будуть запрошені до участі у семінарі в Києві. Навчання, проживання та проїзд покриваються за рахунок організаторів.

Для участі треба заповнити аплікаційну форму і надіслати разом з CV та мотиваційним листом на електронну адресу  cs@stahlmedien.com  не пізніше 27 травня.

Робоча мова семінару – англійська.

Організатори: Європейська академія лідерства та дебатів у співпраці зі Штальмедіен (Німеччина), Академія української преси (Україна) та німецький блог CARTA за підтримки Міністерства Закордонних Справ ФРН. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду