На НЛО ТV стартує серіал про айтішників

На НЛО ТV стартує серіал про айтішників

20 Квітня 2016
1099
20 Квітня 2016
12:23

На НЛО ТV стартує серіал про айтішників

1099
Із 25 квітня в ефірі телеканалу НЛО ТV виходить серіал «Айтішники» (оригінальна назва – IT Crowd). Це комедійна історія про життя офісу комп'ютерників і їхні щоденні витівки.
На НЛО ТV стартує серіал про айтішників
На НЛО ТV стартує серіал про айтішників

Дія серіалу відбувається на території Reynholm Industries – вигаданої британської корпорації, розташованої в центрі Лондона. Головні дійові особи – інженер Рой Треннеман, технічний спеціаліст Моріс Мосс і начальник відділу інформаційних технологій Джен Барбер – хоча і повинні бути серйозними фахівцями, постійно потрапляють в кумедні ситуації, мучать «простих» людей порадами «ввімкнути-вимкнути» і будують особисте життя.

Спеціально під старт серіалу НЛО TV розробив сайт, де можна дізнатися, чому айтішники – це круто, і пройти тест на професійну придатність. НЛО TV зробить айтішника з кожного охочого за 25 хвилин на добу!

Дивіться комедійний серіал «Айтішники» по буднях о 23:00 на НЛО TV.

Прес-служба телеканалу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу НЛО TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду