15 квітня - презентація Міжнародного благодійного фонду «Фонд захисту свободи слова в Україні»

14 Квітня 2016
915
14 Квітня 2016
13:52

15 квітня - презентація Міжнародного благодійного фонду «Фонд захисту свободи слова в Україні»

915
15 квітня, о 15.00 у Києві (вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», приміщення Гранд-холу готелю) відбудеться презентація Міжнародного благодійного фонду «Фонд захисту свободи слова в Україні».
15 квітня - презентація Міжнародного благодійного фонду «Фонд захисту свободи слова в Україні»

«Фонд захисту свободи слова в Україні» покликаний докорінно змінити ситуацію в журналістиці і на ринку вітчизняних ЗМІ. Відтепер усі, хто намагається займати незалежну позицію і відстоює свої права на чесну журналістику, може бути застрахований від багатьох непередбачених ситуацій, зазначають ініціатори фонду.

«Фонд захисту свободи слова в Україні» передбачатиме не тільки матеріальну «подушку» для незаконно звільнених журналістів, але й надаватиме компенсації і юридичний захист у разі загроз, втрати працездатності та інших екстрених випадків пов'язаних з їх професійною діяльністю. Стати учасником програми страхування професійних ризиків зможе кожен український журналіст, і це не буде потребувати від нього фінансових витрат.

Юридичний супровід і адвокатський захист журналістам «Фонду захисту свободи слова в Україні» готові надати понад 40 адвокатів і адвокатських об'єднань. На презентації Фонду буде присутній Олександр Філонюк - президент Ліги страхових організацій України.

Додаткова інформація за тел. 067 243-28-28.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду