«Про «фіалкову» чашечку…». Новий «Маршрут №1» пропонує заглибитися у… «дрібниці»

7 Квітня 2016
1371
7 Квітня 2016
11:54

«Про «фіалкову» чашечку…». Новий «Маршрут №1» пропонує заглибитися у… «дрібниці»

1371
Чи замислювались ви коли-небудь про дрібниці, які вас оточують? Спробуйте. Може виявитися, що це зовсім і не дрібниці… «Весь наш предметний світ — складна система противаг, яка балансує за рахунок, здавалося б, невеличких, незначних деталей. Таку деталь у моєму малюнку відіграє кавова ложечка, яка тримає світ-глобус і решту предметів у гармонійному та водночас динамічному порядку», — говорить про обкладинку свіжого «Маршруту №1» художниця Аня Гаврилюк.
«Про «фіалкову» чашечку…». Новий «Маршрут №1» пропонує заглибитися у… «дрібниці»

«Світ деталей» — це делікатне запрошення придивитися до себе. Стреси й метушня часто позбавляють нас аури особистого світу і необхідності його аналізувати… Тема нашого глянцю показує і «зоряне небо» над людиною, і її багатовимірний внутрішній світ.

Наша художниця Аня Гаврилюк поставила свій світ на кавову ложечку. Це гарна і тонка внутрішня рефлексія, але кожен може запропонувати свою», — пише у своїй колонці до нового випуску «Маршруту №1» Лариса Івшина. На чому стоїть «світ» головного редактора «Дня» — дізнаєтеся, придбавши квітневий глянець. А також — про те, завдяки яким нюансам ваша оселя здатна «задихати» і стати садом, чому у тренді — не «позолота», а спокійна функціональність інтер’єру, яка порцеляна може стати мистецтвом...

Чому важливий і флакон від парфумів, і саме свіжозрізана квітка з саду? Що треба мати на увазі, купуючи біжутерію «в етнічному стилі»? Які риси виховує колекціонування? Відповіді на ці та інші запитання знайдете у випуску «Світ деталей» уже цієї п’ятниці — купуйте журнал «Маршрут №1» у кіосках преси або ж замовляйте його на сайті «Дня» day.kyiv.ua/uk/library чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Редакція газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду