До 5 квітня – реєстрація на тренінг з цифрової безпеки у Києві

1 Квітня 2016
1480
1 Квітня 2016
18:27

До 5 квітня – реєстрація на тренінг з цифрової безпеки у Києві

1480
Інститут масової інформації та «Репортери без кордонів» запрошують українських журналістів, фотографів, операторів, які працюють чи хочуть працювати в зоні АТО або Криму, на дводенний тренінг з цифрової безпеки, який пройде у Києві 9-10 квітня.
До 5 квітня – реєстрація на тренінг з цифрової безпеки у Києві

На тренінгу можна дізнатись:
— як захистити свою електронну пошту та акаунти в соцмережах;
— як безпечно користуватися відкритими мережами wi-fi в кафе, готелях тощо;
— як надійно зашифрувати дані на ноутбуці чи флешці, щоб їх не можна було виявити під час обшуків, перевірок на блокпостах тощо;
— які сервіси забезпечують максимальну безпеку листування та переговорів, та багато іншого.

Тренінг проходитиме максимально практично, учасники матимуть змогу встановити та випробувати корисні програми та інструменти на своїх ноутбуках, смартфонах та планшетах.

Після тренінгу в учасників буде можливість отримати персональну двогодинну консультацію з експертом з безпеки, налаштувати чи зашифрувати пристрої тощо.

Участь можуть взяти журналісти з усіх регіонів України. Обов'язковою умовою є можливість взяти з собою свій робочий ноутбук та смартфон.
Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету до 5 квітня включно. Відібраним до участі журналістам повідомлять точне місце та інші деталі електронною поштою не пізніше 6 квітня.

Організатори відшкодовують витрати на проїзд (за наявності оригіналів квитків), проживання та обіди.

Контакти: ira@imi.org.ua .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1480
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду